Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tingsryds kommun söker IT-utvecklare till socialförvaltningen

Om tjänsten

Välkommen till Tingsryd, en kommun i södra Småland med drygt 12 000 invånare. Vi är en serviceinriktad och nytänkande kommun med ett varierat och framgångsrikt näringsliv. Vi har endast 43 km till städerna Växjö, Ronneby och Karlshamn. Här trängs färgsprakande fruktodlingar och ängsmarker med stilla småländska skogar och du har aldrig långt till vattnet – flera hundra sjöar erbjuder både spännande fiske, avkopplande kanotturer och svalkande dopp. Tingsryds kommun har idag ca 1200 medarbetare, vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen har som ambition att ligga i framkant när det gäller verksamhetsutveckling och därför söker vi dig som vill arbeta med IT-utveckling inom socialförvaltningens ansvarsområde som innefattar hälso-och sjukvård, äldre och funktionshinderomsorg samt individ- och familjeomsorg

Som IT-utvecklare är du systemansvarig och ska utveckla och integrera verksamhetssystem inom socialförvaltningen. Under 2016/17 kommer vi att genomföra en upphandling av ett nytt verksamhetssystem med tillhörande system för logistik, mätning av utförd tid och nyckelhantering och dessa arbetsuppgifter kommer du att ansvara för.

I arbetet ingår även samordning av socialförvaltningens IT-frågor, innebärande bland annat att vara drivande i projekt- och utvecklingsgrupper och företräda förvaltningen i IT-frågor samt ge support och planera och genomföra utbildningar.

Du kommer även ansvara för socialförvaltningens externa hemsida och intranät, vara ansvarig för upphandling inom socialförvaltningen samt för framtagande av statistik och viss administration.
Du kommer att vara direkt underställd socialchefen och ingå i ledningsgruppen på socialförvaltningen. Du blir en av tre personer som jobbar med verksamhetsutveckling inom socialförvaltningens område. Under en övergångsperiod kommer nuvarande innehavare av tjänsten finnas kvar som stöd.

KVALIFIKATIONER
Tjänsten förutsätter intresse för verksamheten inom vård, omsorg och stöd samt god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning samt kunskap och erfarenhet av de IT-system som används inom verksamhetsområdet.

Som IT-utvecklare behöver du vara flexibel, ansvarstagande och drivande samtidigt som du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, skapa nätverk och samverka med andra.

Du ska vara analytisk och har förmågan att se IT-frågorna i förhållande till den helhet som förvaltningens uppdrag innebär men också kopplingen till kommunen som helhet. Du måste klara ett högt och varierande arbetstempo samt ha förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Erfarenhet av projektledning och arbete inom offentlig verksamhet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ utvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .
Lön:
Månadslön Lön enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tingsryds kommun, Socialförvaltningen

Ansökan

Referens:
A520465
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2c85a6b1-42fe-4139-a98c-b26c91207409&TK=7a7792b5-5d8b-4168-a16e-e17e7c483936
Sista ansökningsdag:
2015-12-16


Senaste inkomna jobb