Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utvecklingsledare IT-stöd och service

Om tjänsten

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Skinnskattebergs kommun, sektor Näringsliv och utveckling söker en medarbetare till en tjänst som utvecklingsledare inom verksamheten IT-stöd och service där IT, bredband samt geografiska informationssystem ingår. Rollen innebär att dels hantera samordning, främjande och bevakning av bredbandsutbyggnad som berör Skinnskattebergs kommun, dels ansvara för handläggning och utveckling av kommunens kartverksamhet och slutligen samordna, strukturera och planera det kommunala IT-arbetet.
Som utvecklingsledare kommer du att samordna och organisera arbetet inom verksamheten. Där ingår bland annat budget-, analys och planeringsarbete liksom upprättande och uppföljning av styrdokument och avrapportering. Du hanterar kommunikation internt och externt rörande dessa verksamheter, samt produktion av text och bild till olika media. Uppdatering och publicering på webbplatser och sociala medier, strategiskt och operativt stöd till medarbetare, kontakter med media samt att ingå i mötesformer och representera Skinnskattebergs kommun där det är väsentligt för uppdraget, är andra delar som ingår.
Att vara serviceinriktad både externt och internt är en självklarhet.

Vi söker dig som har högskola/universitetsutbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du känner stort engagemang för samhällsutveckling och har lätt för att möta, samverka och kommunicera med kollegor, myndigheter och allmänheten. Du behöver känna dig bekväm att tala inför grupper, vara kreativ, initiativtagande, tydlig och lösningsfokuserad, samt tycka om att vara generalist, snarare än specialist, i ditt arbete
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Eftersom vi sköter rekryteringen i egen regi undanber vi oss alla erbjudanden om annonsförsäljning och liknande erbjudanden om rekryteringshjälp.

Administrativ utvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skinnskattebergs kommun
Hemsida:
www.skinnskatteberg.se

Ansökan

Referens:
2017:118
Webbplats:
http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb