EKONOM FÖR INTERNA OCH EXTERNA UPPDRAG

Om tjänsten

Vår tillväxtresa fortsätter! Är du redo för nya utmaningar och vill jobba i en stimulerande, utvecklande miljö med stor frihetsgrad och möjlighet att påverka din egen utveckling?

Sannolikt är du civilekonom med inriktning på redovisning och har hunnit arbetat praktiskt med redovisning, rapportering och bokslutsarbete, endera på byrå eller i näringslivet. Erfarenhet från löneadministration och ekonomistyrning är meriterande men inget krav.

Vi arbetar med både stora och små kunder och har möjlighet att delvis anpassa tjänsten utifrån den sökandes profil. Allt från små företag som tillämpar K2 till större industrikoncerner där IFRS är styrande. Hos de större kunderna finns behov av tjänster som ligger utanför redovisningsområdet som kan vara utvecklande, tex. interima uppdrag, kapitalrationaliseringsprojekt, ledningsstöd, investeringsberedning och finansieringsfrågor.

Förutom rätt teoretisk kompetens och erfarenhet sätter vi stor vikt vid din personliga profil. Att vara kommunikativ, orädd och klara av att ta egna initiativ är avgörande. För dig med hög arbetskapacitet och driv i steget finns förutsättningar för egen utveckling.

Vi sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Luleå som är bas för både oss och en av våra större kunder, Kaunis Iron. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde snarast.

EkonomikonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dagertun Support & Consulting AB
Hemsida:
http://www.dagertun.se/

Ansökan

E-postadress:
linus@dagertun.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-20


Senaste inkomna jobb