Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonom sökes till vår kund i södra Dalarna

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Manpower söker ambitiösa och noggranna medarbetare till vår ständigt växande uthyrningsverksamhet. Du kommer att arbeta med ekonomiadministration hos en våra kunder i södra Dalarna. Arbetet innebär att jobba med bland annat löpande bokföring, avstämningar, skatter, moms och lönehantering mm.

Vem är du?
Du som söker har minst en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Visma. Som person är du mycket självgående och driven och är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du ska vara snabblärd, serviceminded och förtroendeingivande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska då kontakt med utländska kunder förekommer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Detta är en anställning på heltid under 6 månader med stor möjlighet till anställning hos kunden efter perioden.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Konsultchef för detta uppdrag är Kholod Hindi. Vid frågor, maila till; kholod.hindi@manpower.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

EkonomikonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Huvudkontor
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/B7C4C3B4-1FBD-46EC-BAD4-5AF49C8EA59B
Sista ansökningsdag:
2015-12-05


Senaste inkomna jobb