Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren lönekonsult till nystartad lönecenter, EY i Jönköping

Om tjänsten

Är du driven, kundfokuserad och vill vara med att starta upp EY:s lönecenter i Jönköping? Då är tjänsten som lönekonsult på EY något för dig. Som kundorienterad lönekonsult får du ett mycket omväxlande arbete med många kontakter och möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät, du kommer dessutom att arbeta i en utvecklande och föränderlig miljö med mycket kundkontakt och möjlighet att påverka.


Arbetsbeskrivning
Du kommer leda uppstarten av ett lönecentra i Jönköping inriktat på hantering av löner och ansvarar för hela löneprocessen gentemot ett antal kunder i Jönköping men också i region Öst vilket innefattar Östergötlands-, Kronobergs- och Jönköpings län. Detta innebär att du arbetar med allt från bearbetning av löneunderlag, reseräkningar och förmåner etc, till att tolka kollektivavtal och hantera kontrolluppgifter, rapportering till FORA och Collectum mm. Vi ser gärna att du har en vana av att ha daglig kontakt med kunder. Då det finns tillväxtambitioner för lönecentret behöver du vara en ledare som på sikt kan ha personalansvar för flera lönemedarbetare.


Huvudsakliga ansvarsområden
Du kommer att ingå i ett team där vi arbetar med:
• Delta i offert- och implementeringsarbetet med nya klienter
• Löpande lönetjänster
• Konsultation till våra klienter i löne- och HR-frågor


För att lyckas i rollen behöver du:
• Visa professionalism och ge exceptionell service
• Ha social kompetens och god samarbetsförmåga
• Vara strukturerad, stresstålig och trivas med att arbeta brett och med flera olika arbetsuppgifter samtidigt
• Ha en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
• Uppskatta ett högt tempo och leverera god kvalité

Du vill ha ett omväxlande, självständigt arbete som kräver engagemang, ansvarstagande och som ger dig stora möjligheter att styra din egen utveckling. Du har en hög känsla för service, trivs med högt tempo och som person är du social och tycker om att arbeta nära kunden. Vidare är du noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare med positiv attityd och energi som inte drar dig för att kavla upp ärmarna och bidra.


Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du ha:
• Minst 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom lön
• Relevant utbildning
• B-körkort, även fördelaktigt om du har tillgång till bil

Vi söker
Vi är intresserade av ledare med en genuint kreativ vision och en övertygelse om att göra vision till verklighet. Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör också inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.


Vad kan EY erbjuda dig?
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt nationella nätverk av specialister i ett växande serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som värdesätter hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

EkonomikonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ernst & Young
Hemsida:
http://www.ey.com/se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ey.com/se/sv/careers
Sista ansökningsdag:
2018-06-16


Senaste inkomna jobb