Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

INTERIMSUPPDRAG - PROJEKTEKONOM

Om tjänsten

Interimsuppdraget innebär dagliga arbetsuppgifter med projektekonomi, löpande redovisning samt årsredovisning.

Vi söker just nu interim projektekonom till Jönköpings län!

Vi söker dig som är en fena på siffror och är utbildad civilekonon. Kunskaper inom redovisning, affärssystem och Excel tillsammans med egenskaper som strukturerad och analytisk kommer vara till god nytta i tjänsten.

Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i ca 4 månader.Vi på Ny Position arbetar med att hitta rätt, en perfect match helt enkelt. Ambitionen är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och framgångsrika. Vi har vårt team och våra metoder för att resan ska vara så kort och rolig som möjligt. Vår nyfikenhet och energi har hjälpt några av Sveriges största och mest framgångsrika företag att ta nya positioner. Vi är modiga nog att jämföra oss med de bästa i branschen, eftersom vi vet att det gör oss ännu bättre.

Vill du byta jobb lite oftare och bestämma mer själv över din egen situation? Vi har många intressanta interima uppdrag och vi söker ständigt fler interimskonsulter i hela Sverige.

EkonomikonsultVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
NY POSITION I SVERIGE AB
Hemsida:
http://www.nyposition.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.nyposition.se/uppdrag/4025/interim-projektekonom
Sista ansökningsdag:
2018-09-28
Övrigt:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du anmäler ditt intresse genom att registrera ditt CV på denna sida och koppla ihop det med uppdraget. Vi ser fram emot din ansökan.


Senaste inkomna jobb