Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsult inom finansiell rådgivning

Om tjänsten

Några av de huvudsakliga uppgifter som ingår i rollen är:
• Analys av redovisningsfrågor samt kvalitetssäkring och framtagande av finansiella rapporter utifrån internationella och nationella regelverk
• Strategisk rådgivning inom finansiell kommunikation, bolagsstyrning och intern kontroll
• Ansvar för projekt, projektplanering och uppföljning
• Driva/delta i interna projekt såsom tjänsteutveckling, marknadsföring och internutbildningRollen som konsult
Vi söker nu en erfaren konsult med inriktning mot finansiell rapportering och redovisningsteknisk rådgivning. Du skapar, driver och utvecklar dina egna affärer, arbetar mot uppsatta mål samt bygger, utvecklar och förvaltar dina kundrelationer på ett vinnande sätt. Som framgångsrik konsult är du en säljande projektledare för dina uppdrag, från införsäljning till slutförande. Till din hjälp finns kompetenta kollegor och Kantons långa erfarenhet från branschen.


Om Kanton
Kanton är ett konsultföretag som grundades 2003. Vi arbetar med strategisk finansiell rapportering där vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig och relevant information till aktiemarknaden och andra intressenter. Vår dynamiska arbetsmiljö kännetecknas av snabba beslut, korta ledtider, mycket ansvar och utvecklande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Kanton erbjuder en kreativ och dynamisk miljö där du får stort eget ansvar. Du kommer att få arbeta med väletablerade kunder i ett ambitiöst team med utgångspunkt i centrala Stockholm.

EkonomikonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
KANTON AB
Hemsida:
http://www.kanton.se

Ansökan

Referens:
Konsult
E-postadress:
joanna.davies@kanton.se
Sista ansökningsdag:
2018-06-15


Senaste inkomna jobb