Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personalvetarstudent sökes till extraarbete som konsultkoordinator

Om tjänsten

I tjänsten som konsultkoordinator arbetar du med både personaladministration och rekrytering. I det administrativa arbetet ingår arbetsuppgifter så som översyn av tidrapporteringar, skriva anställningsavtal, ta fram arbetsgivarintyg samt övrig personaladministration.

Inom rekrytering kommer du att arbeta med annonsering, urval, hålla i anställningsintervjuer, referenstagning, CV-granskningar samt kandidatpresentationer till kund. Rekrytering sker även via search vilket innebär att du även kommer söka efter kandidater i olika kanaler t.ex. sociala medier, databaser, på arbetsmarknadsdagar och mässor. Det finns möjlighet att utveckla företagets rekryteringsarbete t.ex. genom att ta fram nya arbetssätt och rutiner.
Rollen som konsultkoordinator ställer höga krav på kommunikativ förmåga då det ingår kontakt med både kunder, konsulter samt potentiella kandidater. Det är en varierande roll där du får möjlighet att ta eget ansvar i ditt dagliga arbete.


Vi söker dig som studerar till personalvetare och som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rekrytering eller administrativt arbete.
Då du har nära kontakt med både kunder, konsulter och kandidater är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har ett professionellt förhållningssätt mot alla du har kontakt med.

Då du kommer arbeta med uppsökande rekrytering är det viktigt att du kan ta egna initiativ i arbetet samt är kreativ och problemlösande. Du har lätt för att lära känna nya människor och är duktig på att nätverka.

Du kommer arbeta med administrativt arbete dagligen, därför ser vi att du har grundläggande kunskaper i Excel, Word samt Outlook. Vidare är det ett krav att ha goda kunskaper svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Prodeff AB är ett bolag som alltid säkerställer en icke diskriminerande rekryteringsprocess. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund.


Prodeff AB är ett litet bolag som grundades år 2015 och har sedan dess arbetat främst med konsultation inom produktions- och processeffektiviseringsprojekt. Vi är ett litet lag som har stora visioner och som strävar mot nya höjder dagligen. Hos oss på Prodeff har vi ett nära samarbete vilket ger en familjär organisationskultur. Detta medför att vi alltid är omtänksamma, öppna, ärliga och lojala mot varandra.

Prodeff arbetar med rekrytering, matchning och search utifrån våra kunders personalbehov. Prodeff arbetar inom den tekniska sektorn och vi rekryterar främst ingenjörer inom produktionsutveckling, produktutveckling och projektledning. Nu söker vi förstärkning till vårt team med en person som delar våra ambitioner och vill vara en del i Prodeffs utveckling! Detta ett arbete för dig som vill vara en del av ett litet företag under expansion och som vill ha praktisk erfarenhet inom rekrytering och personalhantering.

FöretagskonsultVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Inledningsvis kommer arbetet vara 6 timmar/dag, 2 vardagar i veckan. På längre sikt kan arbetet innebära en heltidsanställning baserat på individens intresse, lojalitet, medverkande och utveckling.
Lön:
Lönen kommer till en början vara 50% timlön och 50% provision. Vid heltidsanställning kan individen själv välja att fortsätta på samma vis eller ta en fast lön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Prodeff AB

Ansökan

Referens:
Personalvetarstudent
E-postadress:
info@prodeff.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Övrigt:
Skicka din ansökan till info@prodeff.se med ett CV och personligt brev. Tjänsten behöver tillsättas omgående.


Senaste inkomna jobb