Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Jobb som Materialplanerare på ett globalt läkemedelsbolag

Om tjänsten

Vill du skaffa erfarenhet inom logistik eller vill du utveckla dina befintliga kunskaper? Är du redo för att anta en ny utmaning och vill se vilka möjligheter Experis kan erbjuda just dig? Då ska du söka tjänsten som Materialplanerare nedan.

Uppdraget

Vi söker för kunds räkning en Materialplanerare. Vår kund är ett globalt läkemedelsbolag i Uppsala som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter till dig och ett starkt varumärke att ha med i dina meriter.

Som materialplanerare arbetar du tillsammans med 3 kollegor för att se till att rätt material finns på rätt plats vid rätt tillfälle och således för att produktionen flyter på smidigt. Du håller tät kontakt med leverantörer och transportörer via mail och telefon. Du söker efter pågående leveranser, bekräftar ankomster och ser till att rätt leverans kommer fram i tid, allt för att produktion ska kunna rulla utan några materialstörningar. Du planerar, hanterar och distribuerar leveranser och beställningar så att allt flyter på och leveranser sker kostnadseffektivt. Du har även kontakt med interna funktioner såsom kvalitetsavdelningen för att säkerställa att material är produktionen tillhanda inom deadline.

Det ingår att inventera och att hålla kolla på lagersaldon samt att självständigt kunna fatta beslut om vad som behöver göras för att säkerställa en friktionsfri leverans inom en på förhand satt tidsram.

Det är ett ständigt inflöde av material och som materialplanerare behöver du ha förståelse för saldosiffror och leveransbevakning.

Kvalifikationer

* Du som söker har utbildning från yrkeshögskola eller högskola/universitet inom spedition eller logistik alternativt arbetslivserfarenhet inom motsvarande område gärna inom någon form av produktionstillverkning.
* Du kan SAP och har slipade kunskaper på Material Management modulen i SAP. Vidare är du en van datoranvändare med goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.
* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
* Du söker nya utmaningar, är tillgänglig för uppdrag omgående och vill utvecklas genom att arbeta på uppdrag via Experis!
*

Sök redan idag!

Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervju och anställningsprocess sker löpande. För frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ghazaleh Köse på

KvalitetskoordinatorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Contract
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis

Ansökan

Referens:
34021
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=Z2hrb3NlLjA4MjMxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-11-27


Senaste inkomna jobb