Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalitetskoordinator - Ellos Group

Om tjänsten

Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 700 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudägare är Nordic Capital Fund VII.
Vill du vara en del av ett team i resan med att utveckla nordens ledande e-handelsgrupp?Kvalitetskoordinator – produktkvalitet, kemikalier & miljö i produktion

Vi söker en självgående kvalitetskoordinator som vill bli en del av Ellos Group Global Sourcing.

Arbetet som kvalitetskoordinator på global sourcing innebär att du arbetar med samtliga brands inom Ellos Group - Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I tjänsten ingår det att driva, förmedla, definiera, följa upp och utbilda inom kvalitet, kemikalier och miljö i produktion. Du kommer även arbeta med Ellos Group produktkrav, rutiner och processer samt testmetoder på samtliga produktgrupper, så som konfektion, hemtextil, skor, mattor, dekoration och möbler.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom kvalitet och kemikalier tex som textilingenjör samt flera års erfarenhet av kvalitetsarbete. Du kommer arbeta i en agil miljö med högt tempo därför krävs noggrannhet, struktur och driv. Det krävs att du talar och skriver svenska och engelska flytande. Goda kunskaper i excel för att göra analyser, uppföljningar och presentationer, medverkande i branschspecifika projekt och arbetsgrupper samt erfarenhet ifrån e-handelsbolag är meriterande. Som person är du prestigelös och självgående, har förmåga att koordinera olika områden och är en stark kommunikatör som har hög flexibilitet.  Du kommer att koordinera många olika områden, vilket kräver att du håller dig uppdaterad på omvärlden, tillämpliga lagar och förordningar.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att ingå i teamet för Global Sourcing. Har du frågor kan du kontakta Sourcing Manager, Maria Svanehed via telefon 033-160404 eller 0730-810069.

Sök tjänsten via www.ellosgroup.se/jobb senast den 28 februari, vi tillämpar ett löpande urval av kandidater.

KvalitetskoordinatorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ellos

Ansökan

Referens:
2019/7
Webbplats:
https://ellos.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:252691/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb