Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en QEHS Coordinator till Ottobock

Om tjänsten

Som QEHS Coordinator arbetar du med frågor som berör bolagets kvalitetsledningssystem.
Du samordnar, administrerar och är med och utvecklar vårt kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete. I din roll ingår också att arbeta med utveckling av processer, avvikelsehantering och korrigerande åtgärder. Du utför interna revisioner samt deltar vid externa revisioner. Du sammanställer och analyserar statistik, utvärderar nationella och internationella lagar och förordningar samt deltar i projekt enligt fastställda planer. Givetvis kommer du också att arbeta med ständiga förbättringar.
I QEHS-teamet ingår även medarbetare i Finland och Benelux.

Vi erbjuder ett varierat, utmanande och utvecklande arbete i ett bolag och en bransch under utveckling.

Vi söker dig med lämplig utbildning med inriktning mot kvalitet, miljö och processarbete, eller liknande. Du har minst tre års erfarenhet av arbete med kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dokumenthanteringssystem såsom Sharepoint eller liknande. Det är meriterande om du har kännedom om Medicintekniska Direktivet och kunskap om miljö- och arbetsmiljölagstiftning. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du är en lagspelare med hög kommunikativ förmåga och servicekänsla. Du ser förbättringsmöjligheter och kan involvera dina kollegor genom att samarbeta och bygga relationer. Du har initiativförmåga,
är analytisk och har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt.


Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life Vårt moderbolag, Ottobock Healthcare, är verksam på 51 marknader över hela världen och har en årlig omsättning på cirka 885 MEUR. Ottobock Greater Nordic Region bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Benelux och vi är idag drygt 600 anställda med en årlig omsättning på cirka 123 MEUR. I Sverige har Ottobock verksamhet på flera orter och vi är cirka 400 medarbetare.

KvalitetskoordinatorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Det är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna. Du rapporterar till QEHS & RA Manager för Ottobock Greater Nordic Region.
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
HUVUDKONTOR/TILLVERKNING
Hemsida:
http://www.ottobock.se

Ansökan

Referens:
QEHS Coordinator
E-postadress:
rekrytering@ottobock.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Övrigt:
Vänligen skicka in CV och personligt brev på engelska till rekrytering@ottobock.se. Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Annika Karlsson, QEHS & RA Manager, annika.karlsson@ottobock.se Besök gärna vår hemsida för mer information: www.ottobock.se


Senaste inkomna jobb