Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker nu en kvalitetsresurs i produktionsmiljö

Om tjänsten

Om företaget
Vi söker nu en kvalitetsresurs till ett av våra kundföretag i Motalatrakten. Kunden är en av Europas ledande tillverkare av extruderade termoplastskivor. Företaget som är familjeägt, har en lång och framgångsrik historia av goda resultat och djupa kundrelationer. Företaget och dess svenska produktionsanläggning ligger i det natursköna Borensberg vid Göta Kanal centralt i Östergötland.

Dina arbetsuppgifter
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Skill men arbetar som konsult ute hos vår kund.

Du kommer huvudsakligen vara en resurs/ett stöd till produktion med arbetsuppgifter som till exempel;
• Genomföra processkontroller med mätverktyg på kvalitetsavdelning.
• Vara en stödjande resurs vid kvalitetsutbildningar och vid uppföljningar.
• Genomföra stödjande kvalitetskontroller och vid behov hantera sortering av interna och externa reklamationer.

Vi erbjuder spännande och omväxlande arbetsuppgifter främst riktat mot att säkerställa kvalitén på färdig produkt innan leverans till kund. Arbetsuppgifterna kommer att styras ifrån kvalitetschef i syfte att höja kundnöjdheten.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från industrin gärna från processindustrin med ett produktionstekniskt tänkande. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har förmågan att planera ditt eget arbete och leverera i tid. Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten, ordningsam och driven. Du tar initiativ och har en förmåga att alltid ligga steget före i ditt arbete. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Har du arbetat med någon form av kvalitetsarbete sedan tidigare är det mertiterande.

Vi ser gärna att du som söker har truckkort samt god datavana.

Arbetstiden är i grunden dagtid, men kan också innebära kvällsarbete beroende på händelser.

Tjänsten är visstid tillträde omgående t.o.m. mars 2018.

Ansökningsförfarande
Tjänsten kommer tillsättas omgående och urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Om oss
Skill ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang.

KvalitetsrevisorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, 3-6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skill
Hemsida:
http://www.industrikompetens.se

Ansökan

Referens:
2975
Webbplats:
http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2975
Sista ansökningsdag:
2017-12-17


Senaste inkomna jobb