Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalitets- och utvecklingsansvarig

Om tjänsten

Tidaholms kommun är en liten men offensiv kommun. Kommunen med ca 12 600 invånare är beläget i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktviteter samt ett omfattande föreningsliv.

Vi erbjuder en arbetsplats med fina lokaler, god arbetsmiljö samt närhet till både centrum och natur. Vårt mål är medarbetare som trivs och mår bra, därför erbjuder vi friskvårdstid samt fri tillgång till gym och bad. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling i tjänsten.

Arbetsbeskrivning
Tidaholms kommun söker en kvalitets- och utvecklingsansvarig till kommunledningskontoret. Kommunledningskontoret arbetar med planering, ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Tillsammans med näringslivet och andra aktörer driver vi utvecklingen och tillväxten i Tidaholms kommun.

Som kvalitets- och utvecklingsansvarig samordnar och följer du upp det förvaltningsövergripande arbetet inom kvalité och utveckling med utgångspunkt i politiskt uppsatta mål. Du ansvarar för att samordna, skapa samsyn kring, utveckla och förbättra kvalitets- och utvecklingsarbete på ett övergripande sätt. I tjänsten ingår också ansvar för kommunens webbaserade mjukvara för mål- och resultatstyrning men också att stödja arbetet i förvaltningarna i frågor kring EU och tillgänglighet.

Som kvalitet- och utvecklingsansvarig är du direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens förvaltningsledningsgrupp tillsammans med förvaltningschefer och ansvariga chefer på kommunledningskontoret. Uppdraget förutsätter ett utåtriktat och självständigt arbetssätt där mötet med politiker, chefer och andra medarbetare är viktigt. Du ska också skapa arenor för delaktighet och dialog samt vara sammankallande och leda förvaltningens utvecklingsgrupp. Du kommer också att samverka i andra forum både inom och utanför den egna organisationen.  

Dina kvalifikationer
Du har en akademisk examen som arbetsgivaren bedömer som lämplig samt erfarenhet från kvalitets- och utvecklingsfrågor. Du har en gedigen och väl dokumenterad erfarenhet av kvalitets- och utvecklingsfrågor, gärna i en politiskt styrd organisation och inom flera förvaltningsområden. Erfarenhet från arbete i förvaltningsledning är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi söker dig som är analytisk, bra på att samarbeta och ständigt på jakt efter nya lösningar. Du motiveras av ett mål- och resultatinriktat arbete där du är drivande i utvecklingen. Du är en kommunikativ person med god förmåga att föra ut budskap på ett tydligt och entusiasmerande sätt. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, sprider god stämning och är duktig på att skapa nätverk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överrenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag dock senast 2015-09-22.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på https://web1.reachmee.com/I009/tidaholm/se/.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

KvalitetssamordnareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tidaholms kommun
Hemsida:
www.tidaholm.se

Ansökan

Webbplats:
https://web1.reachmee.com/I009/tidaholm/se/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D418%26pp%3D7
Sista ansökningsdag:
2015-09-22


Senaste inkomna jobb