Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalitetsansvarig CLT, Stora Enso Wood Products Grums

Om tjänsten

Stora Ensos Sågverk i Grums står inför nya spännande utmaningar i en expansiv fas med att möta framtidens krav på hållbara material, vi utökar nu vårt sågverk med en ny CLT-fabrik och behöver i och med detta rekrytera en Kvalitetsansvarig CLT. Vi erbjuder dig nu möjligheten att utvecklas och samtidigt vara med och bygga upp vår nya CLT fabrik i Grums. Du, tillsammans med kollegor och ledare skapar arbetsklimat och värderingar i helt nya arbetsprocesser, deltar i att skapa nya rutiner och bygga en stark grund för att möta efterfrågan av kors laminerat timmer för framtidens husbyggande.

Vill du vara med och göra skillnad? Trädets resa från skog till byggnad inkluderar många steg som alla bör kunna spåras i ett ansvarsfullt byggprojekt, vi erbjuder nu en tjänst som Kvalitetsansvarig CLT till vår nya CLT fabrik i Grums, där du tillsammans med kollegor kommer få jobba från grunden med löpande kvalitetskontroller på tillverkade moduler och produkter direkt från produktionen innan leverans till slutkund.

Du kommer till exempel att:

* Ha ansvar för att tillverkningsprocessen sker enligt standard och gällande rutiner
* Utföra fysikaliska tester på råmaterial och trämaterialets egenskaper
* Rapportera in löpande de kontroller du utför i vårt interna produktionssystem
* Ansvara för kalibrering av testutrustning inom fabriken

Du kommer att uppmuntras att använda och utöka dina kunskaper, för vi tror att alla utmaningar och problem kan lösas med drivet att ta nästa steg gång på gång. Vi vet att nyckeln till framgång är våra medarbetarbetare, att du tillsammans med dina kollegor arbetar för att nå ett gemensamt resultat är en självklarhet för dig. Du visar respekt för andras synpunkter och andra personer. Du har viljan till att skapa öppenhet, lyhördhet, lojalitet och ärlighet. Du ska planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt sätt och prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg.

Kvalifikationer

Du kommer arbeta med ständiga förbättringar tvärs igenom hela organisationen i syfte att förbättra kvalitetstänkande och processer inom kvalitet i tillverkningsprocessen. Du tar egna initiativ och driver på i arbetet för att se resultatet. Jobbet kan tidvis ha ett högt tempo och som då har direkt påverkan på pågående produktion så det är viktigt att du kan hantera detta på ett fokuserat sätt.

* Du har utbildning med fokus på kvalitetsarbete, gärna högskola, eller annan utbildning som vi bedömer relevant för jobbet.
* Du har arbetat med kvalitet och kvalitetsfrågor under en period och känner att du vill utveckla dig.
* Har du tidigare erfarenhet med dokumenterad certifiering i kvalitetssäkring är detta meriterande.
* Krav på goda datakunskaper, vana av MS Office. Gärna vana av att arbeta med produktionssystem för tillverkningsindustri.
* Svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

För information angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Sjöberg, Produktionschef, via mejl eller via telefon +46 (0) 72 236 72 97.

Tillträde till tjänsten under mars 2018. Arbetet bedrivs under dagtid.

Fackliga företrädare
Tord Thorin, Ledarna, tfn 073-058 13 31 och Henrik Salberg, Unionen, tfn 073-038 77 62

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via Manpowers eller Arbetsförmedlingens hemsida. För att söka tjänsten, klicka på länken nedan.

https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=007556&lang=sv

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

KvalitetssamordnareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stora Enso

Ansökan

Referens:
34007
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjg4OTkzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb