Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Patientsamordnare till Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Om tjänsten

Landstinget Gävleborg är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Landstingets huvuduppgift är att skapa goda utsikter för ett livskraftigt Gävleborg. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en god arbetsmiljö. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler. Vår värdegrund; respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet och professionalism och ansvar kännetecknar vår verksamhet. Här finns service, kommunikationer och många bra boendealternativ samt möjligheten till en rik fritid. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Landstingets fortsätter sin satsning på kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor, och söker därför engagerade medarbetare till Hälso- och sjukvårdsförvaltningens stab.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två samordnare för patientsäkerhetsfrågor. I uppdraget ingår framför allt att vara sakkunniga i patientsäkerhetsfrågor och kunniga i risk- och händelseanalyser. Arbetet innebär att både operativt och metodiskt stödja verksamheten i arbetet att förbättra patientsäkerheten. I uppdraget ingår också att representera Landstinget Gävleborg i olika nätverk och forum, kopplat till patientsäkerhet.

Arbetet sker i nära samarbete med berörda chefer i linjeorganisationen och andra funktioner som arbetar med patientsäkerhetsfrågor i verksamheterna.

Uppdraget omfattar ansvar för att omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad om metoder, system och utveckling inom området.


KVALIFIKATIONER
Du är högskoleutbildad inom Hälso- och sjukvårdens område med någon form av påbyggnadsutbildning inom patientsäkerhet. Du har god kunskap om och erfarenhet av att arbeta med patientsäkerhetsfrågor. Du är väl förtrogen med vårdens olika yrkesutövare och deras bidrag i verksamheten.

För att lyckas i uppdraget har du förmåga att skapa engagemang och förtroende, bygga nätverk, samverka och ta tillvara andras kunskap. Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och du tar en aktiv roll i utvecklings- och förbättringsarbete ur ett helhetsperspektiv. Som person är du driven, lösningsfokuserad och proaktiv, med god pedagogisk och kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

KvalitetssamordnareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Gävleborg

Ansökan

Referens:
LS2014/1357
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7472c7af-780e-4af1-b613-4708df8186ed&TK=67ef3ad3-20c9-4fb4-b176-0c91bea43d1f
Sista ansökningsdag:
2014-12-10


Senaste inkomna jobb