Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare Till Hälso- och sjukvårdsadministrativa enheten

Om tjänsten

Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare.

Till Hälso- och sjukvårdsadministrativa enheten på landstingets kansli i Härnösand, inom området försäkringsmedicin söker vi nu en projektledare. Arbetet avser projekt- och processledning inom området försäkringsmedicin, med fördjupning inom området rehabilitering. Försäkringsmedicins arbete syftar till en rättssäker, kvalitativ och effektiv sjukskrivnings- och rehabiliteringsverksamhet i landstinget.
Tjänsten är placerad vid landstingets kansli i Härnösand men tjänstgöring kan ske i hela länet.

Landstinget Västernorrland verkar för en drogfri arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innehåller stöd för ledning och styrning inom området försäkringsmedicin, verksamhetsutveckling, dialoger med chefer och medarbetare inom vården, samt lokal, regional och nationell samverkan.

"Försäkringsmedicin är ett kunskapsområde om hur funktionstillstånd, diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av sjukdom och skada påverkar och påverkas av olika försäkringars utformning samt därmed relaterade överväganden och åtgärder inom berörda professioner."

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är omvärldsorienterad inom rehabiliterings- och sjukskrivningsprocessen. Du har erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete och gärna erfarenhet av upphandling. Du är van vid samverkan, har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift och erfarenhet av muntliga och skriftliga informationsinsatser till grupper på olika nivåer.
Du är en strukturerad, systematisk och serviceinriktad person som självständigt kan planera, genomföra och följa upp aktiviteter och uppdrag. Du trivs med att leda mot fastställda mål. Erfarenhet av rehabiliteringsarbete, gärna i team är en merit.
Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning för tjänsten. Körkort är nödvändigt då arbetet innebär resor.
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Observera att din ansökan ska sändas in via vårt e-rekryteringsverktyg Offentliga jobb. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett arbete hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på Offentliga jobb där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan läsa dina ansökningar.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

KvalitetssamordnareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Projektanställning -151231 med tillträde 150101 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad anställning
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Västernorrland, Hälso- och sjukvård

Ansökan

Referens:
14LS8724
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=59705e23-4b3d-4c1d-9204-a9f88cbe9728&TK=7cd531fd-2ca0-4534-befb-b498b22fc6c3
Sista ansökningsdag:
2014-12-16


Senaste inkomna jobb