Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Senior Management Consultant inom Transformation

Om tjänsten

Vilka vi är:
Recoordinate är ett svenskt konsultbolag som hjälper våra kunder att skapa konkurrensfördelar genom att sätta kunden i fokus och leverera nästa generations kundupplevelse. Vi är specialiserade på att utveckla och effektivisera organisationer, processer och system för att stödja marknadsföring, försäljning och kundservice. Vi bryter ner silos och skapar korsfunktionella team, så att våra kunder kan säkra sin tillväxt och lönsamhet genom att utveckla nästa generations datadrivna kundupplevelser. Du är troligen bekant med många av våra kunder då vi är glada och stolta över att ha fått möjlighet att arbeta med bland annat Telenor, Vattenfall, Paradox, SOS Barnbyar och Nordea.

Vi brinner för vårt arbete, vår omvärld och vi gillar musik, att åka skidor och spela boule. Hos oss finner du dansare, cyklister, surfare, konstvetare, gamers och fashionistas och vi vet hur man maler och brygger det bästa kaffet. Du delar vår filosofi att det är roligt att ta initiativ och du har en positiv syn på livet, gillar att lära dig nytt och att ställas inför nya utmaningar.?

Vad vi erbjuder:
Som senior managementkonsult hos oss blir du en del av ett kompetent team med drivna kollegor där vårt engagemang för agil organisationsutveckling knyter oss samman. Vi arbetar med agila transformationer på både team-, lednings- och portföljnivå där vi levererar best practice av agil metodik, organisatorisk skalning och coaching.

?Business Agility är en röd tråd genom vårt arbete från att kundens behov uppstår till realiserad kundnytta. Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter och du får driva ditt arbete självständigt eller som en del av ett  team beroende på uppdrag, dock alltid med ett dynamiskt konsultbolag i ryggen. Dagarna tillbringar du antingen i våra moderna lokaler på vårt kontor i centrala Stockholm eller ute hos någon av våra kunder.

Din profil:
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av förändringsarbete och agil transformation på strategisk nivå i större organisationer. Du drivs av att vägleda, coacha och utbilda organisationer mot ett snabbare och mer agilt arbetssätt. Med ditt pedagogiska förhållningssätt har du lätt för att presentera och förmedla din passion för ett agilt arbetssätt. Naturligtvis har du en mycket god affärs- och kundförståelse så att du snabbt kan sätta dig in i och analysera kundens nuläge och behov.

Vi arbetar både i team och under eget ansvar så vi ser att du är teamorienterad. Du drivs av att arbeta i en entreprenöriell organisation, är duktig på att skapa relationer och tvekar inte att knyta nya kontakter när du ser att de behöver vår hjälp. Vidare så är du bekväm med att röra dig i olika typer av miljöer och att samarbeta med och tala inför människor i olika typer av företag och befattningar.

Att du håller dig uppdaterad inom det agila området och tar ansvar för din kompetensutveckling är en förutsättning för att du ska kunna utvecklas och lyckas hos oss i denna roll. En självklarhet för oss är att du vill vara med och påverka Recoordinate och vår affärsutveckling! ?

Övrig information
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sveavägen 59

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om tjänsten. Välkommen med din ansökan!

E-mail: hugo@recoordinate.com
Website: www.recoordinate.com

OrganisationskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Recoordinate AB
Hemsida:
www.recoordinate.com

Ansökan

E-postadress:
hugo@recoordinate.com
Sista ansökningsdag:
2019-03-14


Senaste inkomna jobb