Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Destinationsutvecklare, Visit Östergötland

Om tjänsten

Ledningsstaben är en strategisk ledningsfunktion och skall vara ett stöd i regiondirektörens uppdrag. Ledningsstabens strategiska arbete omfattar regionövergripande strategisk utveckling inom hälso- och sjukvård samt tandvård, ekonomi, budget och uppföljning, juridik, arkiv, HR, forsknings-, utvecklings och utbildningsfrågor, läkemedel, kris- och katastrofberedskap samt miljöarbete. Ledningsstaben omvärldsbevakar, utreder, tar fram fakta och förser förtroendevalda och stabsdirektörer med underlag inför beslut. Arbetet på ledningsstaben är organiserat i sexton grupper där varje grupps arbete leds av en enhetschef. Visit Östergötland ingår i enheten för kompetens och företagande och har kontor i Norrköping.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär mycket resande i regionen men även mellanregionala och nationella nätverk och samarbeten. Vidare ingår att koordinera vårt mässdeltagande internationellt i tjänsten. Du kommer att jobba tätt med övriga medarbetare på Visit Östergötland men också självständigt både i regionen och internationellt. Vi förväntar oss även att du har förmåga att jobba under eget ansvar. Du kommer över tid att ansvara för externa projekt, även med internationell inriktning och med partners från övriga Europa.

Vi är ett starkt team som jobbar med egna ansvarsområden. Då vi inte är så många täcker vi upp för varandra och därför gäller det att god kunskap inom hela verksamheten och ta del av vad alla gör så att vi kan täcka upp för varandra vid behov.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom besöksnäring och som har erfarenhet av att jobba med företag, offentliga organisationer, reseoperatörer och kunder. Du bör också vara en driven nätverkare. Vi ser att du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska och gärna ett tredje språk. Erfarenhet av Basetooladministration är meriterande och vi förutsätter att du kan ansvara för delar av vårt arbete i sociala medier.

Personliga egenskaper
Som person är du relationsskapande och gillar att mingla och möta människor både enskilt och i de sammanhang då vi håller seminarier och andra möten. Du är driftig och tar egna initiativ för att Östergötland ska utvecklas och växa som destination.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillsättning snarast.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Susanne H. Fredriksson, 010- 103 65 32.

Facklig företrädare för Vision är Lotta Dahl 010-103 23 96.

Facklig företrädare för SACO är Mikael Hjerne 010-103 34 57.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 4 december 2015. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

OrganisationsutvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5966%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2015-12-04


Senaste inkomna jobb