Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Friskis & Svettis Uppsala söker en Verksamhetschef

Om tjänsten

Som verksamhetschef leder du teamet av cirka 44 anställda medarbetare och ca 340 ideella funktionärer. Du har övergripande funktions, personal-, och ekonomiansvar. Du rapporterar till föreningens styrelse, är föredragande på styrelsemöten och tar fram nödvändiga rapporter (t ex verksamhetsrapport och ekonomisk uppföljning) samt beslutsunderlag. Styrelsens roll är att arbeta strategiskt t och som VC driver du tillsammans med medarbetare och funktionärer föreningen operativt, vilket innebär att leda, planera och utveckla verksamheten.

Du har en stark drivkraft och relevant professionell erfarenhet, kan se utvecklingsmöjligheter och står helhjärtat bakom Friskis&Svettis värdegrund. Du har en vilja att utveckla föreningen för framtiden och även en idé om hur det bör göras. Du har ett coachande ledarskap och kan leda ett självgående och ansvarstagande team. Du är prestigelös och har lätt för att skapa relationer med andra. Då majoriteten av Friskis&Svettis krafter är ideella, krävs stor lyhördhet av dig som person i syfte att behålla och utveckla det frivilliga engagemanget.

Dina erfarenheter och bakgrund:

- Du har ledarskapserfarenhet (skall ha haft fullt personalansvar) och intresse av att inspirera och utveckla medarbetare både som individer och i grupp.
- Du bör ha drivit och utvecklat verksamheter och/eller projekt.
- Du ska även vara en god kommunikatör samt vara bra på att nätverka och skapa goda och långsiktiga relationer. Vi ser även helst att du är Uppsalabo.
- Du är resultatorienterad, har känsla för långsiktigt ekonomisk hållbarhet. Samt övergripande kunskaper om budgetering och ekonomiuppföljning.
- Goda kunskaper om hur värderingsstyrda eller idéburna organisationer fungerar är meriterande. Du ska också ha erfarenhet från Friskis&Svettis,
antingen som medlem eller funktionär.
- Erfarenhet av marknadsföring, omvärldsbevakning och/eller projektledning är meriterande
- Vi tror även att du har någon form av eftergymnasial utbildning.

Som person är du glad, positiv och lösningsinriktad. Du är trygg, stabil och orädd i dig själv. Du har en dokumenterad förmåga att övertyga samt entusiasmera andra människor.

Friskis&Svettis idé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Hösten 1985 startade vi vår förening i Uppsala. I tre gymnastikhallar i olika skolor kunde vi erbjuda åtta jympapass. Vi var då tio ideellt arbetande funktionärer och 170 medlemmar. Ett glödande engagemang och pionjäranda präglade föreningen Sedan dess har det hänt mycket. Utvecklingen i föreningen har varit fantastisk! I dag är vi fler än 32 000 medlemmar. Sammanlagt är vi 340 ideellt arbetande funktionärer på fyra egna träningsanläggningar. Vi erbjuder inte mindre än 260 gruppträningspass i veckan. Friskis&Svettis är Uppsalas största träningsaktör med mer än 14,5% av stadens kommuninvånare som medlemmar! Pionjärandan och engagemanget då? Ja, det är minst lika stort idag som när vi en gång startade!

OrganisationsutvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
CAPTO HR AB

Ansökan

Webbplats:
https://captohr.se/job/friskis-svettis-uppsala-verksamhetschef/
Sista ansökningsdag:
2018-08-30
Övrigt:
I denna rekrytering samarbetar Friskis & Svettis Uppsala med Rekryteringsföretaget Capto HR. Urvalet sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Senaste inkomna jobb