Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Resource Manager till PwC Norrort

Om tjänsten

Gillar du att arbeta i en varierande roll där du får vara med och driva det löpande planeringsarbetet och fördelningen av resurser? Är du lyhörd och är anpassningsbar? Vill du arbeta administrativt och samtidigt ha brett kontaktnät? Då kan rollen som Resource Manager till PwC vara något för dig!


Nu söker vi dig som vill arbeta på ett ledande revisionsföretag där du arbetar med resursplanering samtidigt som du är stöd till kontorsledningen. Du kommer framförallt vara stationerad på PwC´s kontor i Kista men även arbeta på kontoret i Täby en dag per vecka.


Tjänstebeskrivning
Du kommer arbeta i en varierande roll där du huvudsakligen kommer att arbeta med resursplanering i revisionsteamen. Tillsammans med kontorets ledning kommer du att driva det löpande planeringsarbetet och fördelningen av resurser. Detta innebär:

- Utmana bemanningen för att nå kontorsområdets beläggningsmål och skapa en jämn beläggning

- Förvalta och säkerställa tillämpning av den gemensamma beläggningsplaneringsprocessen

- Löpande vara en kontaktpunkt för alla resursförfrågningar från klientansvariga

- Tillhandahålla utbildning och stöd för användarna samt vara behjälplig med rapporter


På sikt kommer du även genomföra analyser och övergripande kontroller samt hantera löpande förfrågningar och bemanning av nya uppdrag. Du fungerar också som stöd till kontorsledningen vilket innefattar vissa administrativa uppgifter så som upprätta presentationer, hantera utskick, fakturering och framtagande av rapporter.


Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som trivs i en omväxlande roll där du både får arbeta administrativt och med människor. Du har stora kontaktytor vilket ställer krav på att du gillar att arbeta med människor. Du är lyhörd och gillar att driva ditt eget arbete framåt. Du tar egna initiativ och är driven samtidigt som du är öppen för olika typer av arbetsuppgifter.


Vi tror att du kanske har en eftergymnasial utbildning mot personalvetenskap samt relevant erfarenhet, gärna från service- eller konsultbranschen. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.


Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 12 månader där rekryteringen sköts i samarbete med SW. Alla frågor rörande tjänsten är hänvisade till ansvarig rekryterare på SW- Alexandra Koblet Olsson, 076647 16 44. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 50 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Vi har 100 kontor i landet och 3 700 medarbetare.

OrganisationsutvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.sw.se/jobs/64005-resource-manager-till-pwc-norrort?promotion=24172-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2018-05-09


Senaste inkomna jobb