Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Strateger inom innovation, kompetensförsörjning och entreprenörskap

Om tjänsten

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Region Halland är en av länets största arbetsgivare med cirka 8 500 medarbetare. En stor del av Region Hallands verksamhet utgörs av hälso- och sjukvård, men vi ansvarar också för regional utveckling inom näringsliv, kultur, infrastruktur och kollektivtrafik. Visionen är att göra Halland till den bästa livsplatsen.

Region Halland har ett ansvar för att driva utvecklingsfrågor inom näringslivsområdet som har regional karaktär. Vi arbetar med och genom andra för att förverkliga den halländska tillväxtstrategin som har som målsättning att skapa ett attraktivare, mer konkurrenskraftigt och inkluderande Halland. Våra samarbetspartners är bl.a. kommunerna i Halland, Högskolan i Halmstad, Almi Företagspartner Halland och andra aktörer som arbetar med utvecklingsinsatser riktade mot näringslivet. Särskilda fokusområden för oss är kompetensförsörjning, innovation och entreprenörskap.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett team som är placerat på regionkontoret i Halmstad och som tillsammans skall bidra till goda förutsättningar för det halländska näringslivsklimatet. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram välgrundade kunskaps- och beslutsunderlag till den Regionala politiken och att driva utvecklingsprocesser tillsammans med de aktörer som krävs för att vi skall lyckas förverkliga tillväxtstrategin.

För att lyckas med detta krävs att du är en skicklig samverkanspart och att du är bekväm med att leda utvecklingsprocesser i samverkan med olika aktörer. Vi samarbetar både med andra avdelningar inom Regional Utveckling och med olika externa aktörer. Jobbet kan också innebära deltagande i nationella och internationella projekt.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som har ett stort intresse för något eller flera av områdena kompetensförsörjning, innovation och entreprenörskap. Du ska vara initiativtagande och det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Du är en ansvarstagande och engagerad person som gärna tar dig an nya uppgifter, som är utåtriktad och utvecklar samarbete och stimulerar till och kan leda utvecklingsprocesser. Du är en god kommunikatör som uttrycker dig lättbegripligt i både tal och skrift. Arbetet kräver också en utvecklad känsla för att skapa och upprätthålla goda relationer. Din personlighet är alltså mycket betydelsefull eftersom du kommer att arbeta i en relativt liten arbetsgrupp och ha många kontakter internt och externt. Du kommer att behöva ett stort mått av kreativitet, ödmjukhet och drivkraft för att trivas och klara av att skapa resultat.

Du som söker tjänsten skall ha akademisk utbildning och gärna ha provat på att arbeta i offentlig sektor. Tjänsten kräver god kännedom om näringslivets villkor. Du får gärna ha erfarenhet av att förbereda och driva projekt med många aktörer.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Regionkontoret är Region Hallands huvudkontor. Här arbetar cirka 240 personer, de flesta med placering i Halmstad. Vårt viktigaste uppdrag är att stödja regionens förtroendevalda i deras ansvar för ekonomin, driften av våra verksamheter och bolag, som arbetsgivare och – inte minst - för att utveckla Halland. Det gör vi bland annat genom att driva, styra, samordna och ta fram underlag för beslut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

OrganisationsutvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Halland, Regional utveckling

Ansökan

Referens:
RK 36/17
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a582e960-b5e8-47ec-b13a-15f0d8f8be3f&TK=ae6a8ecd-3472-4b61-adc3-1444edd31ef0
Sista ansökningsdag:
2017-12-08


Senaste inkomna jobb