Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetsutvecklare/Business Developer

Om tjänsten

Alltid är en eltjänst som hjälper och förenklar för kunden genom att ta hand om allt tråkigt som har med el att göra. Med ett bonusprogram och kundanpassad feedback skapas bra förutsättningar för att skapa sig en aktiv hållbar livsstil – allt till en unik och prisvärd fast månadskostnad, all included.


Med utgångspunkt i hållbarhet, el och uppkopplade kunder har vi skapat något som kombinerar idén om “Spotify för el” (flat rate all included) med ett “bonusprogram för hållbarhet”. Vi har lanserat vårt koncept och tagits emot väl av kunder som ser fördelarna med en enkel och trygg eltjänst till samma kostnad varje månad utan bindningstider.

Vi expanderar och söker fler talanger! Alltid erbjuder en attraktiv och inspirerande arbetsmiljö med framåtanda och möjlighet att få arbeta med en stor variation av uppgifter. Alltid ett helägt dotterbolag till Vattenfall AB.

Din nya roll på Alltid
En av våra absolut viktigaste tillgångar är våra kunder. Vi vill att deras kundresa tillsammans med oss på Alltid blir den absolut bästa de upplevt. För att även i fortsättningen lyckas med det behöver vi stärka upp teamet med en noggrann och självgående medarbetare inom Customer Operations, vårt kärnområde.

Verksamhetsutvecklare/Business Developer
I tjänsten som verksamhetsutvecklare ingår att initiera och genomföra utvecklings- och förbättringsarbete samt följa upp och analysera resultat för att skapa mesta möjliga värde för våra kunder. Du har förmågan och viljan att vara med och skapa moderna, effektiva och modiga lösningar samt arbetssätt där vi dagligen utmanar oss själva för att skapa nästa generations kundresa redan idag. Alltid är en digital tjänst och därför är det en styrka att kunna översätta praktiska idéer och behov i tekniska lösningar tillsammans med IT-utvecklare.

Vi söker dig som
• Har relevant erfarenhet från arbete med processförbättringar
• Har god erfarenhet av att arbeta med utveckling av arbetssätt och verktyg inom Customer Relations
• Har förmågan att ta en idé från ritbordet hela vägen genom planerings-, utvecklings- och lanseringfas
• Har en god prioriteringsförmåga i ditt egna arbete för att uppnå bolagets kortsiktiga och långsiktiga mål
• Har mycket goda bra språkkunskaper och är en kommunikativ lagspelare

Vi erbjuder dig
• Hos Alltid får du möjlighet att vara med i ett expansivt skede och utveckla sveriges bästa kundupplevelse. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom vår nisch och erbjuder en yrkesmässig utveckling för dig med stora möjligheter att forma din egen framgång tillsammans med oss. Det är högt i tak och dina idéer och egna initiativ värdesätts högt då vi arbetar med ständiga förbättringar inbyggt i vårt sätt att arbeta, varje dag.

• På Alltid blir du del av en spännande resa i en bransch som genomgår stora förändringar och där vi håller värderingar som hållbarhet högt på vår agenda. Vi lovar inte att det blir en lätt uppgift, men vi skapar ett team och rätt förutsättningar för att åstadkomma de resultat vi vill uppnå och samtidigt ha kul tillsammans på vägen dit.

• I en inspirerande start up-miljö i nya lokaler i centrala Uppsala ges möjlighet till utveckling inom en marknad som genomgår oerhört stora förändringar på kort sikt samt erbjuder spännande möjligheter även på längre sikt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Verksamhetsutvecklare/Business Developer passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan via länken nedan.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Klaus Lindberg, +46703881517. Mer information om vår tjänst hittar du på alltid.se

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader. Urval och intervjuer sker löpande.

Fackliga representanter i Sverige, kontaktas via växel 08-7395000
Per Svensson (Akademikerna)
Kenneth Lindkvist (Unionen)
Christian Eriksson (Ledarna)
Ronny Ekwall (SEKO)

OrganisationsutvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
VATTENFALL AB

Ansökan

Webbplats:
http://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/jobb/lediga-jobb/ansokan?newms=ap&id=106002&aid=16223
Sista ansökningsdag:
2018-10-05


Senaste inkomna jobb