Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Analytiker inom riskhantering till Swedavia Konsult, Flygplatsplanering i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Analytiker inom riskhantering till Swedavia Konsult, Flygplatsplanering

Om tjänsten

Analytiker inom riskhantering till Swedavia Konsult, Flygplatsplanering  
 
Swedavia Konsult är en konsultverksamhet inom Swedavia AB som leder alltifrån utredningar, analyser och förstudier till genomförande av projekt och uppdrag på Swedavias och andra kunders flygplatser. Vi befinner oss mitt i navet av en svensk flygplatsverksamhet under utveckling och vi har en drivande roll inom byggnation, teknikutveckling och management. Vi genomför uppdrag inom hela Swedavia och deltar i arbeten i terminaler, på flygfälten, inom marknadsorienterade projekt, och i verksamhetsutvecklande uppdrag.
 
Flygplatsplanering är en enhet inom Swedavia Konsult som innefattar flygplatsspecifika spetskompetenser vars uppgift är att driva utvecklingsarbetet av Swedavias flygplatser. Swedavia genomför omfattande investeringar och behovet av Swedavia Konsults tjänster ökar. Flygplatsplanering utökar sin grupp av riskhanteringsanalytiker på Stockholm Arlanda Airport och vi söker dig som vill ha möjligheten att vara med och utveckla våra flygplatser till nya höjder.  
 
Dina arbetsuppgifter  
 
Som analytiker inom riskhantering hos Swedavia Konsult kommer du, som en del av vår expertgrupp, att ingå i både större och mindre projekt i en pulserande, operativ miljö som är igång dygnet runt, årets alla dagar. Du kommer inledningsvis att jobba med riskanalyser och kommer efterhand att även genomföra generella flygplatstekniska utredningar.
 
Inom arbetet med riskanalyser ansvarar du för identifiering av riskreducerande åtgärder och framtagande av flygsäkerhetsplaner och när du arbetar med flygplatstekniska och operativa processer ansvarar du för att genomföra utredningar och analyser i syfte att utveckla morgondagens flygplatser. För att framgångsrikt kunna utföra dina arbetsuppgifter så finns det behov av kunna hantera kontakter både på svenska och engelska. Då vi arbetar för alla Swedavias flygplatser förekommer resor i tjänsten.
 
Din profil  
 
Vi söker dig som har en akademisk bakgrund med flyginriktning. Tidigare erfarenhet från flygbranschen är meriterande och har du specifik kunskap om regelverk EASA,TSFS och ICAO SARPS så är även det en god merit. Som person är du självgående, ansvarstagande och kan på ett pedagogiskt och tydligt sätt kommunicera bakgrund och resultat av genomförda analyser. Du arbetar strukturerat, systematiskt och trivs med att jobba självständigt, i grupp eller i projekt. Du har god analytisk och organisatorisk förmåga. Du ser vidareutveckling av din egen och enhetens kompetens som en viktig del i ditt arbete.
 
För att lyckas i befattningen förväntas du kunna skapa, hantera och upprätthålla ett brett kontaktnät av kunder och intressenter.
 
Vi erbjuder  
 
Om du känner igen dig i ovanstående erbjuder vi dig en rolig och utmanande vardag tillsammans med, om vi själva får säga det, Sveriges trevligaste kollegor!
 
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. Swedavia Konsult erbjuder ett arbete i en positiv miljö där du får möjlighet att utvecklas i en spännande bransch och arbeta brett inom ditt område. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
 
Anställning och kontakt  
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Stockholm Arlanda Airport. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Kjellgren, enhetschef Swedavia Konsult Flygplatsplanering, på telefon 010-109 13 50.
 
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här: http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html.  
 
 
Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast.

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Swedavia
Hemsida:
www.swedavia.se

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=187&ProjectId=195435&DepartmentId=9182&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2018-08-12


Senaste inkomna jobb