Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Projektledare till OKQ8 Bank i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare till OKQ8 Bank

Om tjänsten

Detta är en roll för dig som söker en varierad arbetsvardag där du får driva projekt i stor och liten skala och där ditt tekniska intresse och dina sociala färdigheter kommer väl till pass. Hos OKQ8 erbjuds du en förändringsbenägen och leveransinriktad miljö med engagerade och positiva kollegor. Vi söker nu dig som vill vara med och ta deras kortverksamhet till nästa nivå.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för OKQ8 Banks räkning en Projektledare med fokus på kortverksamhet. OKQ8 Bank är en av Sveriges snabbast växande kreditkortsutgivare och du kommer i denna roll att arbeta på skandinavisk nivå med främsta syfte att inom OKQ8 Bank genomföra och leda förstudier, utredningar och projekt gällande enligt affärsplanen. Fokus kommer att ligga på kortugivning och kortinlösen och du kommer att arbeta nära dina två projektledarkollegor med breda interna- och externa kontaktytor. Du kommer att parallellt driva och leda stora och små projekt med korta och längre tidsramar och få en varierad roll med frihet under ansvar som ledord. Som projektledare blir du även en del av en leveransdriven enhet där spännande projekt är på ingång.

ARBETSUPPGIFTER
Som Projektledare hos OKQ8 Bank kommer du att driva projekt inom kortverksamhet från ax till limpa; från förstudier till att sälja in och implementera ett projekt i organisationen. Dina dagar kommer att variera men vara präglade av dels möten med interna och externa parter, där du t.ex. samlar in kravställning, tar in offerter och gör uppföljningar och dels av rapporterings- och planeringsarbete. I din roll kommer du att förhålla dig till en fastställd projektmetod och en satt affärsplan men du uppmuntras samtidigt att komma med förslag på förbättringar och utvecklingar inom ramen för ett givet uppdrag.

Du kommer till exempel att:


* kravställa, inhämta och analysera offerter samt sammanställa och ge rekommendationer
* hålla workshops med interna och externa parter samt sammanställa, granska och återrapportera resultat
* presentera projekt, hålla styrgruppsmöten samt säkerställa leverans till verksamheten
* ansvara för att uppdragen håller budget och se till att granska och kontera fakturor


VI SÖKER DIG SOM
Har en eftergymnasial utbildning, gärna med ekonomisk eller teknisk inriktning och flertalet års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har arbetat i en liknande roll tidigare och drivit IT-projekt inom t.ex. bank eller Telecom och att du har tidigare erfarenhet av verksamhetsimplementering. Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetat med kortutgivning tidigare.

Som person är du självklart en nätverkare och en drivande kraft. Du förstår vikten av tydlig och lyhörd kommunikation mellan parter och har en god förmåga att ta olika sorters människor. Du trivs med att koordinera och ha ett helikopterperspektiv i ditt arbete och du har en god förmåga att hantera flertalet parallella deadlines. Vi hoppas och tror att du är en engagerad och strukturerad person som vet vad du går för och nu vill ta din erfarenhet och din vilja till en spännande tjänst hos ett roligt bolag.

Låter detta intressant och känner du igen dig i beskrivningen av vad vi söker? Kul! Sök då tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: så snart som möjligt men som senast under januari 2015

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare – detta är en rekrytering med anställning hos OKQ8

UPPSKATTAD ARBETSTID: kontorstider, 37,5 h/vecka

ANNONSID: 14950419

PLATS: Stockholm

KONTAKT: Lina J Svensson, 08-5624 4805

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag. Det är ett svenskt aktiebolag med två ägare som äger hälften av aktierna vardera. OKQ8 har ett stationsnätverk med ca 700 stationer över hela landet och ytterligare drygt 70 anläggningar för tung trafik. Vi erbjuder ett komplett produkt- och tjänsteutbud för både bilen och bilisten. Läs gärna mer på OKQ8

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
37,5 h arbetsvecka
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14950419
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/projektledare-till-okq8-bank/14950419?apply=1
Sista ansökningsdag:
2014-11-03


Senaste inkomna jobb