Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Thomas Concrete Group AB söker Trainee i Göteborg
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Thomas Concrete Group AB söker Trainee

Om tjänsten

Vill du få en kickstart på din karriär i arbetslivet? Lockas du av möjligheten att få en exklusiv inblick i ett spännande bolag på både lokal och internationell nivå? Du kommer att ha Thomas Concrete Groups VD och koncernchef som mentor och stöd under hela programmet. I denna traineetjänst är det bara du som kan sätta begränsningar för hur bra det kan bli.

Vi kommer att arbeta med löpande urval så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Thomas Concrete Groups räkning en trainee som under ett 12-månaders program får utvecklas in i ett framgångsrikt företag med möjlighet att arbeta på flera platser i världen. Du kommer snabbt bli en del av Thomas Concrete Group AB och vem vet kanske är det du som är deras framtida ledare eller varför inte deras tekniska specialist.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Thomas Concrete Group.

ARBETSUPPGIFTER
Som trainee kommer du att få ta del av företagets internationella arbete och rotera mellan olika nyckelfunktioner. I och med det innebär tjänsten varierande arbetsuppgifter för att få en bred kunskap om företaget. Du kommer att arbeta på både en strategisk nivå men också rent operativt och praktiskt för att lära dig om bolaget och bidra till dess utveckling. Genom det 12 månader långa traineeprogrammet kommer du att få en omfattande förståelse för verksamheten, deras affärer och fördjupad kunskap inom byggbranschen och betongindustrin. Möjligheten finns att arbeta både i Sverige men även i USA, Tyskland och Polen när du är färdig. Under programmet kommer du att få Thomas Concrete Groups VD och koncernchef som mentor och stöd samt ledning och inspiration av flera nyckelpersoner i bolaget som ser fram emot att se deras trainee växa i bolaget.

Upplägget på programmet kommer att skräddarsys utifrån din utbildningsbakgrund och tidigare kunskaper. Anna och Tove var traineer under förra året och här kan du läsa deras bloggar från sina traineeår på Thomas Concrete Group. Annas blogg och Toves blogg

Tjänsten passar dig som snart är klar med din utbildning och har höga framtidsambitioner.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en masterexamen (5års studier) inom exempelvis industriell ekonomi, företagsekonomi, samhällsbyggnad, maskinteknik alternativt, teknisk fysik eller kemi. Med examen senast augusti 2018


* Besitter goda kunskaper i svenska och engelska, båda språken kommer du att använda i både tal och skrift
* Vill bidra till Thomas Concrete Groups långsiktiga målsättningar kultur och vision


Det är meriterande men inget krav med språkkunskaper i tyska och polska.

Som person är du driven, ambitiös och du vill ofta prestera lite mer och bättre än ursprungsplanen. Du ger dig inte förrän du har uppnått önskat resultat och tycker att det är kul att hugga i på alla nivåer av problemlösning. Du inspireras när du får använda din analytiska och strategiska ådra på samma sätt som när du har fått vara med och skapa resultat i en grupp.

Du är empatisk och respektfull mot dina arbetskollegor och uppskattas ofta för din förmåga att kommunicera och föra saker framåt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: augusti/september
* Omfattning: heltid tillsvidare med inledande provanställning
* Lön: Marknadsmässig
* Placering: Göteborg och ett utbyte till något av koncernens utlandskontor
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Josefine Skagert 031-352 3361 eller Rekryteringsadministratör Emma Alkner: 031-381 57 53
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Thomas Concrete Group
är en svensk oberoende familjeägd koncern som producerar och distribuerar högkvalitativ betong för platsgjutet byggande. Företaget etablerades 1955 i Karlstad av Martin Thomas och bedriver i dag verksamhet i USA, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Koncernen har 1800 anställda, producerade 2017 ca 4,7 miljoner m3 betong och omsatte ca 5,7 miljarder SEK. Dotterbolaget i Sverige är Thomas Betong AB.

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15002915
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/thomas-concrete-group-ab-soker-trainee/15002915?apply=1
Sista ansökningsdag:
2018-03-27


Senaste inkomna jobb