Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Utredare i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utredare

Om tjänsten

Vill du vara med och stärka Sveriges elever samt arbeta för en bättre och mer demokratisk skola? Vill du bli vår expert på elevers rättigheter och skolpolitik? Då ska du söka tjänsten som utredare hos oss på Sveriges elevråd – SVEA.

I den här tjänsten är ingen dag en annan lik. En dag kan börja med att du färdigställer ett utkast på ett remissvar för en utredning som belyser vad Sveriges elevråd - SVEA tycker i frågan. Efter detta sammanfattar du en rapport och skriver ett underlag till en debattartikel som ska bollas med organisationens förbundsordförande.

Efter lunchen, som du äter tillsammans med dina kollegor, svarar du via mejl på några frågor från elever angående deras rättigheter. Sen har du ett möte med några kollegor om en folder som ska tryckas om elevers rättigheter innan det är dags för tre-fika. Dagen avslutar du med att skicka en rapport till förbundsstyrelsen om vilka aktuella frågor som lyfts i skolpolitiken under veckan.

Utredaren är ansvarig för att vara uppdaterad på frågor om skolpolitik och elevers rättigheter samt förmedla kunskap om detta vidare inom organisationen. Utredaren arbetar också med att bygga upp ett strategiskt arbete kring skolpolitik och elever rättigheter genom att skapa rutiner, forum och material.

I tjänsten ingår
- Vara Sveriges elevråd - SVEAs expert på elevers rättigheter och skolpolitik.
- Bevaka för organisationen aktuella frågor.
- Skriva rapporter och ta fram underlag.
- Svara på remisser.
- Delta i olika forum, exempelvis föreläsningar om elevers rättigheter.

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SVERIGES ELEVRÅD - SVEA
Hemsida:
www.svea.org

Ansökan

Referens:
Utredare
E-postadress:
rekrytering@svea.org
Sista ansökningsdag:
2019-02-12


Senaste inkomna jobb