Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Verksamhetsanalytiker i Örebro
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetsanalytiker

Om tjänsten

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

För vår kund, en större myndighet i Örebro, söker vi en erfaren verksamhetsutvecklare.
Uppdraget är på deltid, 50 %, och med start början av november och beräknas pågå till och med juni 2016.

Experis erbjuder projektanställning eller samarbetsavtal om du är underkonsult med eget bolag.

Inom myndigheten finns beslut om en digital agenda, och insatser görs för att skapa nya e-tjänster eller automatisering av olika processer, - e-förvaltning. Myndigheten vill nu utöka projekt-teamet med en senior verksamhetsanalytiker.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som verksamhetsanalytiker ingår att analysera behov, identifiera problem och utveckla IT-relaterade verksamheter. Vidare ingår att dokumentera processer, begrepp, verksamhetsregler och att ta fram mål och visioner för en verksamhet.
Tjänsten innebär också att ta fram förslag på e-index och även förslag på hur man mäter progressen inom e-förvaltningsområdet, ta fram ramverk och riktlinjer samt hålla utbildning inom konceptet digital samverkan.

Resultatet av arbetet kan utgöra underlag eller förstudie till en upphandling eller utveckling av en programvara.

Vem är du?
Du har senior erfarenhet av verksamhetsanalys-och utveckling samt mycket god vana av arbete i projektform.
Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom e-förvaltningsområdet, och du har kunskap om nationella vägledningar och riktlinjer. Vidare har du erfarenhet av arbete inom ramen för PSI-direktivet samt framtagande av verksamhetsarkitektur.

Som person är du strukturerad, kvalitetsfokuserad, självgående och har stor social kompetens och en positiv inställning. Du är mycket duktig på att se detaljer såväl som helheter, och är målfokuserad och håller vad du lovar. Du är också en pedagogisk, inkännande person, och trygg i att fatta beslut.

Kontaktperson
Varmt välkommen med din ansökan via länken. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Talent Sourcer Lisa Andelius på telefon: 08 – 736 19 23.

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis IT Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=43C1EDF2-66E2-496C-88B1-D0E5964437D1
Sista ansökningsdag:
2015-10-31


Senaste inkomna jobb