Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Verksamhetsanalytiker i Skövde
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetsanalytiker

Om tjänsten

Skaraborgs Sjukhus består av Skaraborgs Sjukhus Falköping, Skaraborgs Sjukhus Lidköping,
Skaraborgs Sjukhus Mariestad samt Skaraborgs Sjukhus Skövde.
Vi ger specialistsjukvård inom ett 30-tal specialiteter.

Vår vision är God vård i utveckling och här arbetar cirka 4 000 medarbetare för att ge
Västra Götalandsregionens invånare i närområdet en god och säker vård.Beskrivning

Skaraborgs Sjukhus söker nu en verksamhetsanalytiker med inriktning på hälsoekonomi med placering vid FoU-centrum, Skaraborgs Sjukhus, Skövde.

Forskning och Utvecklingsverksamheten på Skaraborgs Sjukhus driver det strategiska och operativa FoU-arbetet genom att initiera, stödja och stimulera forsknings- och utvecklingsarbete inom Skaraborgs Sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsanalytiker vid FoU-centrum, Skaraborgs Sjukhus, kommer du att utifrån ett hälsoekonomiskt perspektiv leda och stödja forsknings- och utvecklingsprojekt. Du kommer även att vara en resurs för den omfattande medicinska, vårdvetenskapliga och organisatoriska forskning och utveckling som pågår genom att inspirera, handleda och coacha våra medarbetare till hälsoekonomiska kostnadseffektiva utvärderingar av verksamheten.

Du kommer som representant i FoU Beredningsgrupp medverka i att granska ansökningar för FoU-medel, samt att granska underlag i samband med läkemedelsprövningar.

Du kommer även att vara med och utveckla hälsoekonomiska metoder som kan användas vid utvärderingar. Arbetet innebär kontakter med externa parter, regionalt, nationellt och internationellt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen inom statistik, ekonomi eller annan relevant högskoleutbildning. Du har goda kunskaper inom hälsoekonomi och hälsoekonomiska utvärderingar eller av tillämpande kostnads- och nyttoanalyser. Du är van att arbeta i projekt. Du är en drivande och positiv person som har lätt för att kommunicera, skapa nätverk och samverka med andra. Meriterande är erfarenhet av hälso- och sjukvård samt arbete inom FoU-verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga samt pedagogisk förmåga och skicklighet.                                         
 

 

 

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
40 tim/v. Tillträde: Efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde FoU, FoU-Centrum

Ansökan

Referens:
2015/4436
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:74673/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-10-19


Senaste inkomna jobb