Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Verksamhetsanalytiker till Sektionen för klientsystem i Norrköping
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetsanalytiker till Sektionen för klientsystem

Om tjänsten

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Vi söker en vikarierande systemförvaltare/verksamhetsanalytiker till Sektionen för klientsystem. Tjänsten är placerad vid Kriminalvårdens huvudkontor i Norrköping inom Nationella avdelningen för frivård. På Sektionen för klientsystem ingår uppdraget att utveckla och förvalta Kriminalvårdens klientadministrativa system för frivård, häkte och anstalt så att det stödjer klientprocessen och är ett funktionellt systemstöd för användarna, samt tillgodoser interna och externa aktörers behov av kvalitetssäkrad information.
Läs mer om verksamheten samt vår medarbetarpolicy på vår hemsida www.kriminalvarden.se

ARBETSUPPGIFTER
Kriminalvårdens klientadministrativa system är sammankopplade med flera andra myndigheter och har omkring 9 000 användare. Sektionens uppdrag är att utifrån verksamhetsprocesserna ta fram underlag för att utveckla och förvalta systemstödet. Sektionen fungerar som beställarfunktion gentemot IT avdelningen. Uppdraget består i att definiera behov, ställa funktionella krav och testa utvecklade lösningar samt att hantera samordning med de avdelningar som på olika sätt använder systemen.

Du kommer att arbeta i gränslandet mellan kärnverksamhet och IT där du fungerar som länken mellan dessa två. Din huvuduppgift kommer att vara att omsätta krav till verksamhetsstöd. I arbetet ingår att leda utvecklingsuppdrag samt projekt och förvaltning av Kriminalvårdens klientadministrativa system. Du kommer vidare att samla in krav, dokumentera och analysera, genomföra tester samt jobba med kvalitetssäkring och support.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk examen inom juridik eller systemvetenskap, alternativt har förvärvat annan utbildning/erfarenhethet som Kriminalvården bedömer relevant. Du uttrycker dig väl skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Erfarenhet från arbete inom Kriminalvården, gärna i någon ledande befattning och inom flera verksamhetsgrenar, samt kunskap om Kriminalvårdens klientadministrativa system är meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat med förvaltning och utveckling av administrativa system ur ett verksamhetsperspektiv, gärna med verksamhetsanalys, kravanalys och testning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som för oss innebär att du är nyfiken, prestigelös, lösningsorienterad samt har förmåga att kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar och du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde: snarast efter överenskommelse.
Tidsbegränsad anställning till 2016-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning. .
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kriminalvården, Avd Frivård

Ansökan

Referens:
A577707
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06b0c32d-9c25-41f0-ae67-994be5463571&TK=c4b83a71-4885-4aa9-8102-639c126f2a9e
Sista ansökningsdag:
2016-06-10


Senaste inkomna jobb