Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Verksamhetsutvecklare inom område Kvinna i Östersund
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetsutvecklare inom område Kvinna

Om tjänsten

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Region Jämtland Härjedalen omfattar ca 3600 medarbetare fördelade på 14 områden, varav område Kvinna är ett av dessa.

Framtidens vårdåtagande är i förändring. Vår verksamhet består av gynekologi och obstetrik. Finns ett intresse för att driva och leda förändringsarbete så är tjänsten som verksamhetsutvecklare passande för just dig!

Som verksamhetsutveckare inom område Kvinna deltar du i utveckling och stödjer medarbetarna mot nya gemensamma mål. Är du kreativ och lockas av utmaningar, då är DU den vi söker!

Arbetsplatsen har många medarbetare som är positiva till förändringsarbete men har behov av någon med JUST DIN kunskap och erfarenhet.


ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsutvecklare stödjer du områdeschef och enhetschefer för område Kvinna, bistår enheternas förbättringsarbeten och driver projekt i samverkan med berörda chefer.

Du kartlägger verksamhet och gör erforderliga sammanställningar.

Deltar i produktion- och kapacitetsplanering, i framtagande av kvalitet- och förbättringsarbeten mm.

Du är behjälplig att ta fram underlag för patientsäkerhetsärenden, rapporter, t ex månads, tertial, årsrapporter, utredningar internt och nationellt etc.

Du sammanställer och analyserar enheternas avvikelser, handhar Lex-Maria ärenden, IVO-ärenden och tar fram händelseanalyser samt följer upp åtgärder i områdesledningen.

Du ingår i områdesledningen, utför omvärldsbevakning samt samverkar med verksamhetsutvecklare internt inom Region Jämtland Härjedalen och externt.

En viss klinisk tjänstgöring kan bli aktuell.

Du är direkt underställd områdeschefen.


KVALIFIKATIONER
Du har ett legitimationsyrke inom hälso- och sjukvård eller högskoleutbildning motsvarande magisternivå med erfarenhet från hälso- och sjukvårdsverksamhet. Har arbetat med praktiskt patientnära arbete.
Relevant påbyggnadsutbildning är meriterande.

Van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
Vi arbetar i journalsystemen Cosmic och Obstetrix. Andra relevanta system du hanterar är Centuri, Prodiver, Diveport och Office-paketet. Erfarenhet av dessa system är meriterande.

Som person ser du möjligheter och är drivande. Du lyssnar in och är uppmärksam på verksamhetens behov och initierar och motiverar förändringsarbeten. Med förmåga att både ge och få tillit skapar du ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Du är ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya processer som du sedan uthålligt för framåt och följer upp. Du uppskattar samarbete med andra men även att arbeta självständigt.
Du har förmågan att planera, analysera och driva flera arbeten parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Jämtland Härjedalen ska vara en region att längta till och växa i. Vi är 4 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om tjänsten eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system välkommen att kontakta områdeschef.

Varmt välkommen med din ansökan!

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen:
http://www.regionjh.se/

Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun:
http://www.ostersund.se/

Välkommen till Jämtland Härjedalen:
http://www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön Lön enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Jämtland Härjedalen, Område Kvinna
Hemsida:
http://www.regionjh.se

Ansökan

Referens:
Persr/216/2019
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4dd77bbc-1117-42e5-a852-0d837a26eac5&publishCode=AMS&TK=5022205a-a3f8-4828-9281-49465c1a9fdc
Sista ansökningsdag:
2019-05-24


Senaste inkomna jobb