Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Verksamhetsutvecklare till Tunnelbanan i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetsutvecklare till Tunnelbanan

Om tjänsten

MTR driver tunnelbanetrafiken i Stockholm sedan 2009 och har sedan dess uppnått högre punktlighet och fler och nöjdare resenärer än någonsin i tunnelbanans historia. Vi söker nu nya medarbetare utöver det vanliga till vår fortsatta resa mot en Tunnelbana i världsklass. Som Verksamhetsutvecklare inom kundserviceorgansationen har du en central roll i det ständiga utvecklingsarbetet med att skapa förutsättningar för hela kundserviceorganisationen som består av drygt 1400 medarbetare med verksamhet dygnet runt på 100 stationer.

Du kommer att arbeta nära såväl Kundservice ledningsgrupp som den operativa verksamheten och i rollen ingår även täta kontakter med alla verksamhetsområden inom tunnelbanan.

Ditt uppdrag
Ditt huvudsakliga uppdrag som Verksamhetsutvecklare är att arbeta brett med utveckling av Tunnelbanans kundserviceuppdrag med syfte att förädla och effektivisera både det operativa och det administrativa arbetet inom de huvudsakliga verksamhetsområdena kundservice, trafikinformation och försäljning.

Med utgångspunkt i resenärens behov under hela resan kommer du att vara en viktig del i utvecklandet av verksamheten genom att följa upp, analysera, utmana och utveckla såväl nya som befintliga processer, metoder och arbetsverktyg, allt i syfte att ytterligare öka kundnöjdheten.

Vidare exempel på arbetsuppgifter:

• Supportera MTR Tunnelbanan Kundservice ledningsgrupp och operativa chefer med analys, beslutsunderlag och rapporter vid behov.
• Initiera, ingå i och driva tvärfunktionella förbättringsinitiativ och supportera de operativa enheterna inom Kundservice verksamhetsområde.
• Uppföljning och analys av SMARTA mål för att identifiera utvecklings- och förändringsbehov samt framtagande av nya SMARTA mål vid behov.
• Uppföljning och analys av pågående och genomförda initiativ.
• Koordinering och sammanställning av rapporter och underlag till Trafikförvaltningen.

Du kommer att ingå i avdelningen Verksamhetutveckling och koordinering som består av fem medarbetare. Du kommer att rapportera till Chef Verksamhetsutveckling och koordinering.

Dina tidigare erfarenheter
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du får lika gärna vara nyutexaminerad som ha ett par års erfarenhet av arbete inom verksamhets- och processutveckling, resultatuppföljning, projektledning eller liknande. Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna då vi är övertygade att vilja och attityd är minst lika viktigt som erfarenhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av förändringarbete, företrädelsevis i en större organisation inom industri/produktion/logistik, samt om du tidigare har arbetat med analys av stora datamängder. Då arbetet innebär kontakt, erfarenhetsutbyte och rapportering till olika delar inom MTR koncernen på global nivå ser vi att du är flytande i engelska i såväl tal som i skrift.

Dina färdigheter och din personlighet
Som person är du resultat- och lösningsorienterad och ställer höga krav på kvalitet. Du är självgående med god initiativförmåga och är ständigt på jakt efter nya förbättringsområden att angripa. Du är mycket analytisk och du trivs således bra med analysarbete samtidigt som du är nyfiken på omvärldens trender och är duktig på att odla relationer med både interna och externa intressenter. Du trivs i en organisation där det händer mycket och du är därför flexibel inför olika uppdrag.

För att lyckas bra i rollen är du som person prestigelös, strukturerad, noggrann och ambitiös. Vidare förutsätts det att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt inom Excel och Power Point. Vi ser slutligen att du har en stark drivkraft att få saker gjorda, samt en hunger efter nya erfarenheter och kunskaper.

Vi erbjuder
En miljö med hög och positiv förändringstakt där du får en nyckelroll i MTRs fortsatta utvecklingsresa. Vi erbjuder dig stor variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du ingår i ett team med drivna och trevliga kollegor som sitter i fräscha och attraktiva lokaler i DN-skrapan på Kungsholmen, nära kommunikationer och restauranger.

Som anställd hos MTR erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. 

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse.

Ansökan
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Ansök via www.mtrnordic.se. Eventuella frågor besvaras av Henrik Rasin, Chef verksamhetsutveckling Kundservice, via henrik.rasin@mtr.se. Skicka din ansökan snarast dock senast den 30 april 2018, då urval och intervjuer sker löpande. Arbetar du tillsammans med oss i dag så ansöker du via OnTrack.

Sedan 2009 ansvarar MTR för drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av SL och från december 2016 ansvarar MTR även för Stockholms pendeltåg. Under 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårburen trafik på den nordiska marknaden. Inom MTR satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna – vår viktigaste tillgång. För mer information, se www.mtrnordic.se

VerksamhetsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
MTR Stockholm
Hemsida:
http://www.mtrstockholm.se

Ansökan

Webbplats:
http://web103.reachmee.com/ext/I009/629/main?site=5&validator=4eaad2604d64667ac09b2609aa058da8&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1068
Sista ansökningsdag:
2018-04-30


Senaste inkomna jobb