Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetsutvecklare till Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Om tjänsten

Landstinget Gävleborg är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Landstingets huvuduppgift är att skapa goda utsikter för ett livskraftigt Gävleborg. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en god arbetsmiljö. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler. Vår värdegrund; respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet och professionalism och ansvar kännetecknar vår verksamhet. Här finns service, kommunikationer och många bra boendealternativ samt möjligheten till en rik fritid. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Landstingets fortsätter sin satsning på kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor, och söker därför engagerade medarbetare till Hälso- och sjukvårdsförvaltningens stab.ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsutvecklare har du ett uppdrag att konsultativt stödja chefer och medarbetare i förbättrings- och utvecklingsarbeten. Du ansvarar för att initiera, starta och driva prioriterade utvecklingsprojekt. Du har en rådgivande roll och bereder beslutsunderlag till förvaltnings- och ledningsgrupper. Tjänsten är placerad i Gävle, men du tillbringar mycket tid ute i verksamheterna som finns i hela Gävleborgs län.

Du kommer att arbeta för att skapa möjligheter som bidrar till att vi kan inta en tätposition när det gäller verksamhetsutveckling, kvalitet/patientsäkerhet, effektivitet och kundnöjdhet. I uppdraget ingår även att aktivt omvärldsbevaka inom vår samverkansregion, i landet som helhet och internationellt. Du kommer också att vara företrädare i samverkan med kommunerna i länet och andra aktörer.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning motsvarande minst magisternivå, inom hälso- och sjukvård, samt mycket god formell och reell kompetens inom vård och behandling. Erfarenhet och kunskap i att leda utvecklings-/förändringsarbete är meriterande liksom god erfarenhet av metoder, modeller och verktyg inom statistik som stödjer verksamhetsutveckling. Erfarenhet av att konsultativt stödja chefer och ledning i utvecklingsfrågor är meriterande. Har du dessutom jobbat med matematik och logistik betraktar vi det som positivt.

För att lyckas i uppdraget har du förmåga att skapa engagemang och förtroende, bygga nätverk, samverka och ta tillvara andras kunskap.
Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och du tar en aktiv roll i utvecklings- och förbättringsarbete ur ett helhetsperspektiv. Som person är du driven, lösningsfokuserad och proaktiv, med god pedagogisk och kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

VerksamhetskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Gävleborg

Ansökan

Referens:
LS2014/1359
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=94967a71-7da8-4306-a4f8-7d947037db40&TK=36c5f57f-57ff-4cc1-bf1b-e266e579e677
Sista ansökningsdag:
2014-12-10


Senaste inkomna jobb