Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vizuera söker en lönsamhetskonsult - fokus på Frukt&Grönt

Om tjänsten

VIZUERA FÅR ALLAS BETEENDEN ATT GENERERA LÖNSAMHET OCH FÖRBÄTTRA RESULTATET!

Vizueras pedagogik ökar lönsamheten på alla nivåer i din organisation! Vizuera får ditt team att prioritera rätt saker som ger lönsamhet och nöjda kunder! Vår pedagogik skapar förståelse för vad som är viktigt i rätt tidpunkt! Allt vi gör omvandlas från teori till praktik och det skapar beteendeförändringar! Tillsammans ser vi till att öka lönsamheten i er butik!

Vill du jobba på ett företag som är ledande när det gäller att utveckla detaljhandelsföretags lönsamhet i Sverige? Har du erfarenhet av att driva en framgångsrik frukt & grönt-avdelning och vill ha en varierande och utvecklande tjänst? Då har vi jobbet för dig!

NU BEHÖVER VI FÖRSTÄRKNING I LAGET!
Är du vår nästa lönsamhetskonsult? Vi på Vizuera har kunder som ICA, MediaMarkt, Mio, Cervera, Hemtex, Design Only, OK Q8, Colorama, Kungsmässan och Aranäs och många fler. Vi har en mycket hög nivå på utbildningar inom ledarskap, organisation och säljutbildningar. Vi söker ständigt nya kunder med nya och utvecklande produkter. Och i det arbetet behöver vi också fler Lönsamhetskonsulter och det kanske är du?!

Lönsamhetskonsult – så här ser vi på vad som krävs för att bli en bra Lönsamhetkonsult på Vizuera.

Bakgrund:
Du har jobbat som ledare inom detaljhandeln som försäljningschef, områdeschef, butikschef eller handlare. Du har stabila familjeförhållanden och har möjlighet att vara borta från hemmet flera dagar i veckan. Du kan bo var som helst i Sverige.

Framtid:
Du vill utvecklas och utveckla. Du vill få mer kunskap och erfarenhet om hur man utvecklar grupper eller företag inom detaljhandeln. Du vill tillföra vårt företag erfarenhet från detaljhandel samt våra kunder kunskap och erfarenhet så att de utvecklas och blir bättre. Du älskar att göra bra affärer och känner inre tillfredsställelse i att sälja mer till befintliga kunder, men också att bryta ny mark hos nya kunder.

Vi söker dig som:
Du har kunskap och förståelse för vad som driver försäljning och skapar lönsamhet i företag. Du har kunskaper i ledarskap och förståelse för hur individer fungerar i grupper och organisationer. Just nu upplever vi stor efterfrågan på projekt kopplade till butikernas frukt och gröntavdelningar, och ser att Du har kunskap inom just frukt och grönt. Du kan använda de vanligaste funktionerna i MS-Office eller motsvarande.
Meriter: erfarenhet av projektledning.

Utbildning:
Krav: gymnasienivå och ekonomisk utbildning/kunskap.
Meriter: ledarskap, projektledning, marknadsföring.

Prestationer:
Du kan visa konkreta exempel på när Du har utvecklat någon typ av organisation eller företag. Du kan visa konkreta exempel på goda affärer som Du har genomfört.
Övriga meriter: B-körkort, (mat)hygienutbildning, matintresse.

Övrigt:
Då du har hela Sverige som arbetsfält förekommer resor varje vecka med övernattningar, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan. I samband med denna rekrytering samarbetar Vizuera Consulting med Retail Recruitment Executive 
Välkommen till oss!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

VerksamhetskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tills vidare
Lön:
Fast + rörlig

Arbetsplats

Arbetsplats:
Retail Recruitment - Rekrytering Executive/Chefer/Specialister inom retail
Hemsida:
http://www.retailrecruitment.se

Ansökan

Referens:
Vizuera
Webbplats:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17163-retail-recruitment-ospecificerad-arbetsort-vizuera-soker-en-lonsamhetskonsult-fokus-p-fruktgront/tracking/5
Sista ansökningsdag:
2017-12-13


Senaste inkomna jobb