Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Två koordinatorer till Better Business, deltid

Om tjänsten

AB Better Business World Wide är ett världsomfattande företag med bas i Sverige, Vallentuna, som specialiserat sig på att mäta kundserviceprocesser och servicemöten ur ett kundperspektiv. Vår spets är inom mystery shopping/ anonyma kundbesök. Vi kan genom vårt unika onlinesystem rapportera våra kunders resultat i realtid på obegränsat antal språk och genom våra samarbetspartners åta oss uppdrag över hela världen. Better Business har sedan starten 1995 genomfört mystery shoppinguppdrag i över 55 länder.

 

Beskrivning av tjänsten

På uppdrag av Better Business söker vi efter två utåtriktade och strukturerade administratörer som ska axla en del av ansvaret i verksamhetens projekt. Tjänsterna är på deltid, upp till 20 timmar per vecka med flexibla arbetstider mellan 8 och 17. Start sker så snart som möjligt, efter överenskommelse. Konsultuppdragen är tänkta att pågå till sommaren 2016, med god möjlighet till sommarjobb/förlängning.

Som administratör/koordinator på Better Business kommer du att ingå i ett kundprojekt där ditt ansvar är se till att boka och schemalägga "mystery shoppers". Du kommer att få agera efter givna förutsättningar och har alltid en "shopper"-databas att utgå ifrån.
En del av ansvaret ligger i att ringa upp och välkomna shoppers till projektet och informera dem om projektets villkor.

Vem är du? 

För att bli aktuell kandidat så vill vi att du är en utåtriktad administratör. Din administrativa förmåga kommer till användning då du kommer ha behov av att jobba strukturerat och noggrant, samt att du kommer behöva göra uppföljningar. Dessutom är det en tjänst där du kommer att ha en hel del externa kontakter vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga.

Det är ett krav på att du talar och skriver flytande svenska och god engelska. Det är meriterande och önskvärt om du dessutom har kunskaper i annat nordiskt språk såsom norska eller danska.  

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få inbjudan till två färdighetstester som vi hoppas du kan slutföra så snart som möjligt. Dessa är en förutsättning för att du ska få chansen att bli aktuell kandidat för tjänsterna.

 

Om TNG 
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

PersonalkontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Upp till 20 timmar per vecka. Flexibla arbetstider mellan 8 och 17.
Lön:
Lön/förmåner enl. ö.k.

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=D839578C-54A7-43E0-AD10-9F89A77EA26B&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2015-12-23
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb