Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Förvaltningsekonom

Om tjänsten

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose sina kunders behov. Därför söker vi nu dig som vill arbeta som ekonom inom fastighetsförvaltning på Västeråskontoret.

Vill du arbeta i en rådgivande roll med många härliga kundkontakter? Trivs du med att tidvis arbeta i ett högt tempo, är du affärsdriven, strukturerad och har en god förmåga att planera och prioritera din tid? Läs då vidare för det här kan vara ditt nästa jobb!

Det här får du göra 
Som Förvaltningsekonom arbetar du nära dina kunder i bostadsrättsföreningar och samfälligheter. I rollen ingår det uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser vilket medför att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Periodvis är det högt tryck på avdelningen och det är då många av kvällsmötena ingår. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Dina arbetsuppgifter består bland annat av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, budget, rådgivning, administration och genomförande av föreningsstämmor med mera. Du ansvarar för att leverans enligt avtal utförs på ett sätt som överensstämmer med god redovisningssed. Den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter, som du nästan har daglig kontakt med. Du verkar som stöd och bollplank till kundansvarig i deras rådgivande roll gentemot kunden. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet av redovisning, ekonomisk fastighetsförvaltning, föreningsekonomi samt grundläggande kunskaper inom föreningsjuridik. Erfarenhet av att ha arbetat i systemet Agresso och Property Management är meriterande. Du är social, flexibel och utåtriktad samt agerar affärsmässigt och kundorienterat. Du har viljan att skapa långsiktiga relationer, såväl med kunder som internt med kollegor. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
En trygg arbetsgivare, kollektivavtal och ett växande team med god sammanhållning och bra laganda.

Kontakt
För frågor gällande tjänsten, var vänlig kontakta Carina Andersson, tel. 021-10 32 21 alternativt via mail, carina.andersson@riksbyggen.se sista ansökningsdag 2019-03-03. 

Välkommen med din ansökan!

 


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

FörvaltningsekonomVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Riksbyggen
Hemsida:
www.riksbyggen.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=3288
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb