Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Gasnätet Stockholm AB rekryterar Projektledare

Om tjänsten

Gasnätet Stockholm AB leder gas till ca 62 000 lägenheter, villor, restauranger och industrier i Stockholm, Solna och Sundbyberg. Vi leder även gas till tankstationer och bussdepåer samt äger en förgasningsanläggning. Fordonsgasen bidrar till lägre utsläpp i trafiken och till Sveriges miljömål; en fossiloberoende fordonsflotta år 2030. Idag består drygt 50 % av den distribuerade gasen av biogas och vår vision är att all gas i framtiden ska vara biogas.

Är du en projektledare med stort driv som gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och många kontaktytor? Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll i en föränderlig miljö där du är en viktig kugge i hjulet.

Experis söker för Gasnätet Stockholms räkning en erfaren projektledare att ansluta till deras team som idag består av 6 medarbetare.

Arbetsmiljön präglas av öppenhet och du har stora möjligheter att vara med och påverkar i en mindre platt organisation. Gasnätet Stockholm erbjuder ett stimulerande arbete med bra arbetsvillkor och friskvård. Du kommer att arbeta i ett härligt team där hjälpsamhet, effektivitet, noggrannhet och samtidig utveckling är ledord.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att ansvara/utveckla våra prioriterade kundprocesser, avräkning samt vara projektledare för viktiga projekt inom kund- och marknadsområdet samt andra företagsövergripande områden.

Du kommer exempelvis att:

* Utveckla och ansvara för bl.a. avräkningsprocessen och olika kundprocesser
* Utreda, dokumentera, föreslå förbättringar, ta fram följa upp nyckeltal och statistik av kundprocesser
* Projektledare för diverse projekt (även företagsövergripande projekt)
* Ansvarig för kvaliteten på kundanläggningsdata
* Personuppgiftsombudsman och ansvarig för GDPR

Vi söker dig som har

* Civilingenjör/civilekonom eller annan motsvarig högskoleutbildning
* Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med processutveckling och projektledning, gärna inom kund- och marknadsområden
* Erfarenhet av kundsystem samt god förmåga att kunna hantera och strukturera stora datamängder samt är duktig på att hantera många kontaktytor.
* Generell erfarenhet av gas- och/eller elmarknaden och då särskilt avräkning är meriterande
* Erfarenhet av PuL

I grunden behöver du ha ett starkt intresse och vilja att ha effektiva lösningar för att kunna samla in kunddata, uppdatera våra kundsystem och fakturera rätt. Du behöver vara strukturerad med fokus på uppföljning och kontroll och samtidigt ha ett genuint intresse av att förbättra, utveckla och förenkla processer. Då det är ett mindre företag så kräv det att du är prestigelös, kan arbeta självständigt och har god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter.

Rollen innebär att ha många kontaktytor. Du bör gilla och kunna hantera olika frågeställningar både externt och internt samt att vara drivande gentemot andra enheter inom och utanför bolaget. Det är viktigt att kunna uttrycka sig i tal och skrift på ett professionellt sätt. Rollen passar dig som är samarbetsinriktad, ordningsam, nyfiken, lösningsorienterad och utvecklingsinriktad.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Gasnätet Stockholm AB med Experis. Frågor om tjänsten besvaras av Tomas Ehrngren, rekryteringskonsult på Experis, 072 723 01 42, . Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

FörvaltningsekonomVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis AB (Manpower)

Ansökan

Referens:
34004
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=dGVocm5nLjE1NTU3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb