Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare/ekonom

Om tjänsten

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
På Vårdstöd, som är en del av Region Kronobergs hälso- och sjukvårdsavdelning, arbetar idag 15 personer. Enheten har i uppdrag att utreda/handlägga fakturaärenden, driva extern och intern kundtjänst, administrera köpt vård och asylsjukvård samt hålla i avgifts-, valfrihet- och EU-vårdsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I dina uppgifter ingår dels handläggning av inkommande fakturor för köpt vård dels handläggning av återsökningsärenden mot Migrationsverket avseende vård till asylsökande. Du ska också vara en del av och driva det interna utvecklingsarbetet inom Vårdstöd, bl a arbeta med nya rutiner och arbetssätt som rör ekonomisystem och fakturor på fil.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande.
Du ska tycka om ekonomiarbete, ha en god pedagogisk förmåga samt trivas i rollen som specialist. Du är ansvarsfull och jobbar utifrån ett helhetsperspektiv. Vi vill att du arbetar systematiskt och har god förmåga att planera ditt arbete. Du ska också tycka om att arbeta med nya idéer och problemställningar samt ha förmåga att hitta kreativa lösningar.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.

FörvaltningsekonomVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 Eller enligt överenskommelse., upphör: 2019-04-01 Med möjlighet till förlängning.
.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Kronoberg, Hälso och Sjukvård Gemensamt
Hemsida:
http://www.regionkronoberg.se/

Ansökan

Referens:
HSJ 22/17
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d8cee60-f063-49f8-bbfb-b44e7f2ebb16&TK=f391a086-534b-4b43-a4ec-c4b29e5319ea
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb