Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalificerad intendent med arbetsledaransvar

Om tjänsten

Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 70 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i.

Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 900 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med tre förskolor, en F-3 skola samt en F-9 skola. Skolorna är mångkulturella och många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns också Järfälla musikklasser år 4-9.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kvalificerad intendent som kan ta huvudansvaret för de administrativa funktionerna och inte är rädd att själv hugga i där så behövs.

Du kommer att:
- ingå i enhetens ledningsgrupp tillsammans med rektor och 3 biträdande rektorer
- ha ett arbetsledaransvar för ca 15 anställda inom expedition, vaktmästeri och kök
- vara operativt ansvarig för enhetens ekonomiarbete, ekonomiuppföljning och övrig administration
- ansvara för frågor rörande arbetsmiljö och fastighet

Du kommer tillsammans med övriga medarbetare driva utvecklingsarbete för att säkerställa effektiva och kvalitativa stödfunktioner inom enheten.


KVALIFIKATIONER
Goda kunskaper inom ekonomi och ekonomiuppföljning. Du behöver ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller erhållit motsvarande ekonomikunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Vi värdesätter framförallt följande personliga egenskaper, färdigheter och förmågor:
- Personlig mognad; du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
- Självgående; du tar ansvar för din uppgift, du strukturerar själv ditt angreppssätt/tillvägagångssätt och driver dina processer vidare
-Serviceinriktad; du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar
- Strukturerad; du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
- Arbetsledning; du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra. Du skapar engagemang och delaktighet.
- Ekonomiskt medveten; du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.
- Omdöme; du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstagande och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut

Vi erbjuder ett roligt och spännande arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en stor för- och grundskoleenhet. Ditt framgångsrika utvecklingsarbete kommer att ge tydliga resultat. Genom din kompetens och engagemang har du möjlighet att bidra till ökad måluppfyllelse för några av vår framtids viktigaste medborgare – våra 900 elever på Söderhöjden. För att klara arbetet på ett bra sätt bedömer vi att du behöver ha några års erfarenhet från liknande arbete där även arbetsledning förekommit.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

FörvaltningsekonomVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Järfälla kommun, Söderhöjdens för- och grundskolor

Ansökan

Referens:
A498004
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9c6023fa-2abf-4ba0-a25d-e762adfab440&TK=c4565db7-77d3-4212-b07d-28bccca3a656
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb