Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare till TELAIR

Om tjänsten

Telair International AB är ett helägt dotterbolag som ingår i TRANSDIGM Inc. Företaget är kreativt och spännande, med hög innovationsnivå och snabb tillväxt. Vi är världsledande inom ombordutrustning för bagagehantering på flygplan och levererar direkt till Boeing och Airbus samt flygbolag över hela världen. Med ett fyrtiotal medarbetare och en omsättning på ca 150 MSEK utvecklar, marknadsför och producerar vi Cargo Loading Systems som används inom luftfarten. Arbetsfältet är mycket internationellt med tyngdpunkt på USA. Vi har höga krav på kvalitet och är certifierade av såväl svenska som utländska luftfartsmyndigheter samt Boeing och Airbus. På grund av ökad orderingång söker vi nu med placering i Lund:

Projektledare

Att få möjlighet att kombinera intresset för projektledning med utveckling av produkter och teknik och dessutom ha kontakt med flygbolag över hela världen såsom Airbus och Boeing m fl. låter väl som en spännande utmaning?

Detta kan bli verklighet om du arbetar som Projektledare hos oss på Telair!

Som projektledare hos oss kommer du att leda och driva innovations- och utvecklingsprojekt av produkter som förbättrar logistiken vid in- och urlastning av bagage i flygplan.

Du får möjlighet att driva projekt från kravspecifikation till validerad produkt tillsammans med dina kollegor och kunder som finns både nationellt och internationellt.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och som troligen är civil- eller högskoleingenjör med inriktning maskin, flygteknik eller motsvarande. Som person är du innovativ, utåtriktad, nyfiken och karaktäriseras av målmedvetenhet samt entusiasm. Du har stor teknisk förståelse och erfarenhet från tillverkande industri.

Att se affären i sin helhet tillsammans med en stark profil inom kommunikation och resultatorientering kännetecknar dig som projektledare. Du trivs såväl hos kunder som på verkstadsgolvet och är duktig på att hålla många bollar i luften.

Viktiga egenskaper för rollen är stor noggrannhet och organisationsförmåga.

Du rapporterar direkt till bolagets Chief Engineer.

Självklart har du en god förmåga att kommunicera på alla nivåer. Dina kunskaper i engelska är mycket goda i såväl tal som skrift.

Kontaktperson

I denna rekytering så samarbetar vi med Experis ManpowerGroup. Har du några frågor v.v. kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Nordberg på eller 040-660 63 55 alternativt Catharina Platoff på eller 044- 20 38 68. Vi ser fram emot din ansökan asap dock senast den 19 november.Välkommen med din ansökan!

ProduktionsekonomVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis

Ansökan

Referens:
32068
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=Y3BsYXRvLjMyODYzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb