Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Adecco i Linköping tar emot en praktikant våren 2018!

Om tjänsten

Är du en personalvetarstudent som brinner för sociala kontakter varvat med administration och trivs i ett högt tempo samt är serviceinriktad? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar efter ledorden "Better Work, Better Life" med fokus på livskvalitet, glädje och laganda? Då har vi praktikplatsen för dig!

Om praktiken
Under din praktik kommer du att få en inblick i konsultchefens vardag. Dina praktikuppgifter kommer att innefatta allt som har med rekrytering att göra, till exempel annonspublicering, telefonintervju, referenstagning samt att genomföra kandidatsökningar i olika databaser. Utöver detta kommer du att vara konsultcheferna behjälpliga i deras administrativa arbete kring våra konsulter. Du får möjlighet att hjälpa till och lära dig delar av konsultchefens arbetsuppgifter för att sedan ta över dem om praktiken går över till en studentanställning. Självklart kommer du ha en handledare som du har regelbundna avstämningar med. På Adeccos kontor arbetar vi i ett öppet kontorslandskap med en positiv atmosfär, i en tempofylld miljö som genomsyras av arbetsglädje.

Du kommer att få en praktikplats med utgångsläge på vårt kontor i Linköping, möjlighet finns sedan att bli studentanställd. För rätt person finns sedan mycket goda möjligheter till sommarjobb och fortsatt utveckling inom Adecco.

Om dig
Vi söker dig som studerar på Personalvetarprogrammet eller motsvarande och tar examen sommaren 2019. Du har tidigare arbetat i en serviceinriktad/administrativ roll och kommer snabbt in i ditt nya jobb samtidigt som du utvecklas och tar nya kliv. Är du som person strukturerad, ansvarstagande och serviceminded kommer du att trivas utmärkt i din nya roll. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga är detta din rätta praktikplats.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Praktikplatsen ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Amanda Pettersson på 013-35 88 80.

Välkommen med din ansökan!

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.adecco.se/ansok?zlid=978C6B76-DD6A-4DCB-9DD3-A1338575F2FD&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-19
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb