Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Adeccos affärsområde Office & HR söker praktikant till våren!

Om tjänsten

Vill du ha en praktikperiod där du får samarbeta tätt med en grupp inspirerande konsultchefer som dagligen hjälper våra kunder i deras personalplanering? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar efter ledorden "Better Work, Better Life" med fokus på livskvalitet, glädje och laganda? Då har vi praktikplatsen för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som praktikant hos oss kommer du att ingå i ett team där vi ansvarar för att tillsätta konsulter till alla möjliga spännande tjänster. Främst kommer du att arbeta med HR administration och stötta konsultcheferna i deras dagliga arbete. Vidare kommer du att få inblick i samt stötta vid gruppintervjuer och få lära dig utvalda delar i rekryteringsprocessen så som annonsering, göra urval och intervjua kandidater. Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du i stor utsträckning får lära dig HR administration men där dina dagar också kan bestå av er rad olika arbetsuppgifter. Vårt arbete är väldigt situationsanpassat då våra kunders behov styr vår vardag, så variation är något du uppskattar och värdesätter. 

Vi ser gärna att du skall kunna praktisera hos oss under hela vårterminen 2015. Det är viktigt att du är berättigad till att göra praktik, antingen via arbetsförmedlingen eller via Högskola/Universitet.

Är vi rätt praktikplats för dig?
Du som är social, noggrann och tycker det är roligt att ha mycket kontakt med olika människor och gillar att arbeta vid datorn har hittat rätt! Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom personal/administration eller motsvarande.
Du tycker det verkar intressant med personbedömning och trivs i en praktikplats med administrativa uppgifter och att arbeta i ett öppet kontorslandskap där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att du orkar göra "det lilla extra".

Intresserad?
Då behöver vi en ansökan där du berättar lite om dig själv och vad du tänker att vi ska göra för dig under din praktik. Praktiken kommer att starta efter årsskiftet 2015 men vi vill gärna ha din ansökan redan nu.

Vid frågor kontakta Linda Peterson på 0736-84 75 21 eller linda.peterson@adecco.se

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid Kontorstid 08:00-17:00
Lön:
Praktikplats

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=07BDE0F1-31E4-41D0-8C93-396B745C5786
Sista ansökningsdag:
2014-12-20
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb