Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven HR support till Proffs Kommunikation i Göteborg

Om tjänsten

Proffs kommunikationen är ett snart tio år gammalt IT-företag som verkar inom telekommunikationsbranschen. Vi jobbar nära de stora operatörerna och vänder oss endast mot företagsmarknaden. Sedan starten 2005 har vi fram till idag hjälpt mer än 30 000 företag att få en mer effektiv telekommunikation.

Vi är ett ungdomligt företag som brinner för bra affärer, kundnöjdhet samt en glad och frisk personalstyrka. Våra medarbetare är mer än kollegor och vi tycker om att hitta på roliga saker tillsammans på såväl som utanför arbetstid. Gemenskapen är stor och vi är ett tight gäng som jobbar väldigt nära varandra och genomgående över hela organisationen.

Arbetsbeskrivning

Vi befinner oss nu i en expansiv fas där vi skall stärka vår personalstyrka med någon som kan vara med att utveckla vår personal samtidigt som hr-funktionaliteten skall axlas.

Vår tro är att du som söker har minst tre års erfarenhet av relevant HR-arbete samt en högskole- och eller universitetsexamen inom samma område. Eftersträvansvärt är goda kommunikativa färdigheter då tjänsten också kan komma att innehålla en stor del av internkommunikationen i ord såväl som i bild.

I tjänsten ingår självfallet sedvanliga HR-funktioner så som rekrytering,
utvecklingssamtal, utbildning, fortbildning, arbetsrätt, avtalsupprättande, etc. Dock kan tjänsten även byggas på med andra arbetsuppgifter inom områden där den sökande har kompetens.


Vem är du?

Som person är du öppen, positiv och ungdomlig i ditt tänk. Du älskar utmaningar och att arbeta i ett högt tempo i en platt organisation.

Du ser sambanden mellan arbete och utveckling och självfallet är du lyhörd och bra på att snappa upp subtila signaler. Då dina arbetsuppgifter kommer vara relaterade till andra på företaget är du en given lagspelare som är diplomatiskt och samtidigt självgående. Att söka information på egen hand är ett måste då din roll för oss är helt ny.

Då vi är mycket måna om att bibehålla vår goda gemenskap läggs stor vikt på personliga egenskaper.


Kontaktperson

I denna rekrytering har Proffs Kommunikation valt att samarbeta med Manpower. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mona Borkmann på mona.borkmann@manpower.se

I din ansökan vill vi ha en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivation till varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Huvudkontor
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/E677F5E1-A4D3-45B3-AF24-2401278A5CA2
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb