Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Extrajobb: Stabsassistent till Military Works kontor i Malmö

Om tjänsten

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

VI VÄXER - MILITARY WORK SÖKER STABSASSISTENT TILL KONTORET I MALMÖ
Vem är du?
Du är deltidstjänstgörande i Försvarsmakten och studerar på högskola, yrkeshögskola eller universitet. Du har god kännedom om Försvarsmaktens vapenslag och tycker att det är intressant att möta människor. Vidare sympatiserar du med Military Works verksamhet och arbete för en personalförsörjd Försvarsmakt. Du är en utpräglad doer som ser till att få saker och ting gjort. Har du ingen styrning stridsleder du själv och hugger i där det behövs. Du har möjlighet att arbeta ca 8 timmar per vecka.
Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Vad är uppgiften?

Du kommer att understödja Military Works konsultchefer med administrativa göromål såsom att planera och administrera personal, ta den initiala kontakten med kandidater och förbereda intervjuer samt underlag till dessa. Vidare kan det bli aktuellt att lösa praktiska uppgifter i samband med produktionstoppar eller andra brådskande situationer.

Historik

Hos Military Work jobbar det drivna soldater och officerare som tror på det vi gör. Alla som arbetar på kontoret har en stark försvarsmaktsidentitet och många tjänstgöringsår i bagaget. De som lyckas i tjänsten har ett deltidsengagemang i Försvarsmakten och därmed en djup förståelse för de kompetenser vår personal besitter – främst de mjuka värdena.

Framtid

Military Work har vuxit fort de senaste åren. I dag har vi kontor i Stockholm, Malmö, Boden och Jönköping. Planer finns att växa ytterligare och ett kontor i Göteborg planeras i början av nästa år. Vårt kontor i Malmö är en modern affärsmiljö som vi kombinerar med den militära inställningen och attityden till uppgiften. För rätt person kommer stora möjligheter att öppnas efter bevisad duglighet då MW fortsätter att expandera, inte bara i Skåne utan även nationellt och internationellt.

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Tillsättning: Omgående/enl överenskommelse
Anställningsform: Deltid/behovsanställning
Arbetstider: Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Military Work i Sverige AB
Hemsida:
http://www.militarywork.se/

Ansökan

Webbplats:
https://militarywork.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=CF6BBB96-FE57-4958-930A-3A9224908926
Sista ansökningsdag:
2017-12-20
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb