Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-administratör till bolag i offentlig sektor

Om tjänsten

Är du i början av din HR karriär och vill lära dig brett HR arbete? Då bör du fortsätta läsa vår annons! Som HR administratör arbetar du som konsult ute hos vår kund som är ett Medicinskt Universitet. Tjänsten tillträdes omgående och kommer löpa på heltid till början på april.
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter
Som HR Administratör kommer du att stötta två personalhandläggare i bred HR administration. Ni är tillsammans tre personer på avdelningen. Du kommer att arbeta i tre olika system som du på plats har möjlighet att lära dig där all administration som berör HR hanteras. Du kommer vara behjälplig med arbetsuppgifter som:
- Hantering kring anställningsavtal
- Rekryteringsadministration
- Arbetsrättsliga frågor
- Frågor från ekonomiavdelningen rörande lönefrågor kring anställda
- Ad hoc frågor som dyker upp gällande personalfrågor.

Fokus ligger mot att stötta ett flertal forskargrupper. De flesta chefer och medarbetare kommer att kommunicera på engelska, vilket gör det högst betydelsefullt att du är bekväm att använda engelska språket i såväl tal som skrift.


Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en Personalvetarkandidat eller motsvarande. Det är positivt om du har arbetat med HR relaterat arbete vid sidan av studier och hunnit få en inblick i delar av HR arbetet. Vi ser det meriterande om du har vana att arbeta för universitet/ högskola eller statligt sedan tidigare. Vidare är du helt bekväm i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Som person söker vi dig som trivs att arbeta i tätt samarbete såväl med dina medarbetare på HR avdelningen som övriga organisationen. Du är orädd, lösningsfokuserad och har en positiv attityd. Vidare är det viktigt att du följer rådande riktlinjer och kan arbeta noggrant och strukturerat.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Poolia HR & Lön
Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR & Lön, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Sex månader eller mera
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Stockholm AB
Hemsida:
https://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
48468
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/solna/hr-administrator-till-bolag-i-offentlig-sektor/48468
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb