Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-administratör till Stockholms Stadsmission

Om tjänsten

Vill du hjälpa till och bidra till ett mänskligare Stockholm? Brinner du för personalfrågor och administration? Är du samarbetsvillig och serviceinriktad? Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som HR-administratör har du det operativa ansvaret för personaladministrationen. Som HR-administratör hos oss upprättar och kvalitetssäkrar du anställningsavtal, tar fram och analyserar nyckeltal inom HR-området och deltar i olika effektiviseringsprojekt inom HR-administration. Därtill ingår det i rollen att ge support till Stadsmissionens chefer i framförallt avtals- och nyckeltalsfrågor. Du ingår i ett HR-team bestående av en HR-ansvarig teamledare och en HR-specialist. Vi arbetar med tre olika kollektivavtal kopplade till både social verksamhet (vård och omsorg) och skola.
Vi söker dig med några års arbetserfarenhet inom personaladministration inklusive avtalshantering och framtagning och analys av nyckeltal inom HR-området. Du är en duktig kommunikatör och har god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska. Erfarenhet och intresse av utvecklingsarbete av system, intranät, processer, rutiner och handböcker är centralt i rollen. Du har en relevant utbildning för rollen. Meriterande med erfarenhet från skolverksamhet och ideell sektor.

Vi tror att du är en prestigelös och samarbetsvillig person med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du tycker om att ha med människor att göra, har hög integritet, är service- och effektivitetsorienterad och är digitalt intresserad. Viktigt för denna tjänst är att du är både ansvarsfull och professionell. Självklart identifierar du dig med Stockholms Stadsmissions värdegrund! I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.Tjänsten är placerad på Stockholms Stadsmissions huvudkontor på Årstaängsvägen 21 C i Liljeholmen.

Stockholms Stadsmission är en ideell förening som arbetar för att göra Stockholm till en mänskligare stad för alla. Vi hjälper människor i utsatta livssituationer och kliver in där det offentliga samhällets resurser och insatser inte räcker till och anpassar verksamheten utifrån de behov som finns i Stockholm - både akuta och långsiktiga. Utgångspunkten är att det går att förändra livssituationen för alla som har hamnat utanför. Vår viktigaste uppgift är att hjälpa människor att bygga upp en tro på sin egen förmåga och återta makten över sina liv. Detta gör vi genom våra tre verksamhetsområden; Social verksamhet, Sociala företag och Skolverksamhet. Läs mer på vår hemsida www.stadsmissionen.se.

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Arbetsplatsen är belägen vid huvudkontoret på Årstaängsvägen 21 C i Liljeholmen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Stockholms Stadsmission tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Constatera Search & Interim AB
Hemsida:
http://www.constatera.se

Ansökan

Referens:
HR administratör
Webbplats:
http://www.constatera.se
Sista ansökningsdag:
2018-09-30


Senaste inkomna jobb