Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-administratör till växande IT-tjänsteföretag

Om tjänsten

Har du erfarenhet inom HR-administration och vill fortsätta att utvecklas inom området? Vill du även arbeta i en internationell och multikulturell miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Passa på att söka redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en HR-administratör. Vår kund är Tata Consultancy Services Sweden AB. Beroende på framgång i uppdraget kan rollen komma att förlängas hos Academic Work, alternativt kan TCS även erbjuda en anställning.

Tata Consultancy Services (TCS) är en av de största och snabbast växande IT-tjänsteföretagen globalt. Som HR-administratör kommer du att stödja HR-funktionen hos TCS Sverige, främst med att hantera administrativa (HR)uppgifter. TCS Stockholmskontor ligger centralt, där arbetar 50+ kollegor varav tre arbetar inom HR-området.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som HR-administratör kommer du att stödja en mängd olika HR relaterade processer på Tata Consultancy Services, Nordens huvudkontor i centrala Stockholm. Du kommer främst att stödja HR-chefen för TCS Sverige med HR administrativa, operativa och samordningsuppgifter. Förutom dina närmaste HR kollegor kommer du att ha regelbunden kontakt med HR kollegor som är baserade i Indien, och i viss mån även HR kollegor i de övriga nordiska länderna (Norge, Danmark och Finland). Rollen som HR-administratör ställer höga krav på proaktivitet/effektivitet. Du kommer självständigt hantera vissa HR-processer som en del av din i dina vanliga arbetsuppgifter. På samma gång förväntas du att bistå och stödja din närmaste chef samt dina HR kollegor att ytterligare förbättra och effektivisera olika HR-processer.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden:


* HR Rapportering (vecka/månad): löner, försäkringar, förmåner, pensioner, etc, inklusive obligatorisk rapportering till svenska myndigheter som är kopplade till personalrotation.
* Arkivering av dokument, HR avtal/anställningsavtal/dokumentation för de anställda.
* Registrera och hantera HR relaterade fakturor för att säkerställa betalning enligt avtal.
* Samordning av rekryteringsprocessen för TCS Sverige, vilket inkluderar kontakter med externa partners/sökmotorleverantörer. Ansvarig för alla platsannonser/externa rekryteringskanaler när TCS vill exponera lediga tjänster via alternativa källor.
* Övergripande ansvar och konolidering av intern frånvaro-/tidrapportering för medarbetare
* Planera och genomföra introduktion/introduktionsprogram för nyanställda.


Utvecklingsmöjligheter:
Tata Consultancy Services är en av världens största IT-konsultföretag. TCS finns i cirka 45 länder i dag och,baserat på hur framgångsrik du är under uppdraget, kan TCS vara öppen för att erbjuda en direkt anställning hos TCS Sverige eller globalt.

VI SÖKER DIG SOM
Vill få nya erfarenheter och bidra till framtida tillväxt hos TCS - Asiens största IT tjänsteföretag. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en snabbt växande mångkulturell arbetsmiljö, där engelska är en naturlig del av all intern kommunikation.

Efterfrågade specifika kompetenser:


* Du har minst 1 års erfarenhet av HR-administrativt arbete efter studierna.
* Kandidatexamen (eller motsvarande) i Human Resources, med bra betyg/slutbetyg.
* Utmärkt (dokumenterade) kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
* Erfarenhet från att använda MS Office, speciellt Power Point, Word och Excel


Vi ser vidare att du har erfarenhet av att svara på frågor från anställda och chefer gällande bland annat anställningen, semester och arbetstider. I denna roll krävs det att du är bra på att prioritera och koordinera då det ofta är fler projekt igång samtidigt.

Det är meriterande om du har arbetat i en internationell arbetsmiljö före och vi förväntar oss att du kan visa mycket goda referenser.

Som person är du entusiastisk och vill gå vidare. Du uppskattar utmaningar i ditt dagliga liv på jobbet och vill lära sig och utvecklas med företaget du arbetar för. Du känner dig bekväm att ta initiativ och du är angelägen om att påverka och effektivisera processer. Du är utmärkta för att hantera uppgifter som omfattar administration och samordning. Du är nyfiken och uppskattar kulturellt olika grupper och utmaningar, där du kan använda dina människor färdigheter / globalt tänkande. Självklart är du positiv, kommunikativ och alltid strävar efter att arbeta proaktivt.

START: Omgående

BERÄKNAD OMFATTNING: Heltid, ett år

UPPSKATTAD ARBETSTID: ca 08:00. -17.00

PLATS: Hötorget, Centrala Stockholm

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tata Consultancy Services (TCS) är en av de största och snabbast växande IT-tjänsteföretagen globalt. Som HR-administratör kommer du att stödja HR-funktionen hos TCS Sverige, främst med att hantera administrativa (HR)uppgifter. TCS Stockholmskontor ligger centralt, där arbetar 50+ kollegor varav tre arbetar inom HR-området.

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
ca ett år
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14952148
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/hr-administrator-till-vaxande-it-tjansteforetag/14952148?apply=1
Sista ansökningsdag:
2014-12-26


Senaste inkomna jobb