Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-administratör (visstid)

Om tjänsten

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

HR avdelningen på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk består av fyra HR Business Partners och en HR Manager. Vi arbetar både strategiskt och operativt genom att stödja chefer och medarbetare i frågor såsom kompetensförsörjning, rekrytering, rehabilitering och arbetsrätt. Vi bidrar också i det koncernövergripande HR- arbetet genom att arbete i gemensamma processer och projekt. På Gruvön är det ca 850 anställda och vi på HR arbetar ständigt för att förbättra arbetsmiljö och säkerhet. En viktig del i arbetet är att förse Gruvön med kompetenta medarbetare genom kompetensutveckling och rekrytering för att kunna konkurrera på en global marknad. Vi anser därför att mångfald berikar vår verksamhet.

Nu söker vi en HR-administratör med tillträde omgående, senast 18 januari, som vill bli medlem i vårt HR team. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid t.o.m 2016-06-30 med eventuellt en månads förlängning.

Om tjänsten
Du kommer ingå i HR teamet på Gruvön som leds av HR Managern. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är löpande HR-administrativt arbete och som ett eget projekt ansvara för den årliga rekryteringen av ca 150 st semesteravlösare inför sommaren. Arbetet hos oss inom HR Gruvön innebär mycket kontakter med hela organisationen och det är därför viktigt att du kommunicerar och samarbetar på ett bra sätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning med HR-inriktning.  Vi ser gärna att du har max ett par års erfarenhet av HR-relaterat arbete.

Personliga egenskaper
Du är målinriktad, har förmåga att visa resultat och gillar att bidra till vårt företags framgång genom ett effektivt HR arbete. Som person är du noggrann och ordningsam samt gillar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Claes Hansson, HR Manager, tfn 0555-41122.

Välkommen med din ansökan senast den 13 december 2015.

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstid
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
BillerudKorsnäs
Hemsida:
http://www.billerudkorsnas.se

Ansökan

Webbplats:
https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1534805/99395?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-12-13


Senaste inkomna jobb