Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-support till huvudkontor i Alingsås

Om tjänsten

Palm & Partners söker nu en HR-support till kundens huvudkontor i Allingsås. I rollen som HR-support erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom HR-området. Tjänsten är på heltid och löper från början av mars och tre månader framåt, med chans till förlängning och anställning. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för företagets personalarkiv samt rekryteringsverktyg gällande såväl publicering av nya tjänster som uppdateringar. Som verktyg arbetar du aktivt i företagets HR-system och intranät och har löpande kontakt med lönecenter och företagets anställda.

Du arbetar som en supportfunktion för företagets chefer och är behjälplig med
• Utbildning
• Introduktion
• Guidning i HR-systemet
• Blandad HR-administration.


Erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant utbildning samt erfarenhet från en bred HR-tjänst, digitala verktyg och hanterar office-paketet utan problem.

Personliga kvalifikationer
För att trivas i rollen behöver du kunna arbeta brett inom HR-området på ett noggrant och strukturerat sätt, med flertal arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du initiativtagande, social och har ett gott sinne för service.Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse
Visstidanställning med chans till förlägning och rekrytering

Ansökan
Urval och intervjer sker löpande

Startdatum
Mars 2019

Uppdragslängd
3 månader

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, 3-6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Palm & Partners Professional AB
Hemsida:
http://www.palmpartners.se/

Ansökan

Referens:
3740
Webbplats:
http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=3740
Sista ansökningsdag:
2019-03-04


Senaste inkomna jobb