Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-support till Solna

Om tjänsten

Kundföretaget

Nu söker vi en driven HR-support till en av våra kunder i Solna. Kundföretaget är en av Europas största elproducenter och den största värmeproducenten. Företaget levererar el, värme och gas till privat- och företagskunder i Sverige, Danmark, Finland, Holland, Tyskland och Storbritannien.

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du är anställd av oss på Qwork men arbetar som konsult, uthyrd till vår kund.

Uppdraget startar omgående och beräknas pågå till och med 30/6 2015.


Arbetsbeskrivning

Som HR-support kommer du tillhöra HR Direct, vilket är en intern supportfunktion för chefer, medarbetare men även vissa externa parter som har behov av hjälp med HR-relaterade uppgifter. Som HR-support levererar du hög kvalitet gällande support på alla inkomna förfrågningar, ger god service och säkerställer att svar ges inom en viss svarstid.

Tjänsten innebär att ansvara för att guida, stötta och supporta chefer samt medarbetare som behöver hjälp att utföra olika arbetsuppgifter i "systemet". Exempel på förekommande uppgifter är attestering av tid, göra reseräkningar, HR formulär, kontrollera ledighetssaldon och skriva ut rapporter. För rätt person kan ansvaret utökas med tiden. Support sker via telefon under öppettiderna (heldag), eller delar av dagen. Du kommer även få in förfrågningar via mail och ärendehanteringssystem.


Din profil

Kvalifikationer:
Vi söker sig som har avslutad gymnasial utbildning. Du har erfarenhet av någon form av administration och det är meriterande om du är van vid att arbeta i system.

Personliga egenskaper:
För att fungera i rollen som HR-assistent är du en självständig och stabil person som snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och sammanhang. Du har en positiv inställning, är administrativt lagd, samarbetsvillig och gillar att ge service.

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid till och med 30/6 2015
Arbetstid: Kontorstider måndag-fredag
Plats: Solna
Kontakt: Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Emelie Sandberg, via mail: emelie.sandberg@qwork.se (Obs ansökningar tas ej emot via mail).


Vårt företag


QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Qwork Sweden AB
Hemsida:
http://www.qwork.se

Ansökan

Referens:
1098
Webbplats:
http://cv-qwork-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1098
Sista ansökningsdag:
2014-12-01
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb