Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studiosupport till internationellt företag i Älmhult

Om tjänsten

Vill du vara med och påverka i en av världens mest inspirerande och attraktiva verksamheter tillsammans med människor från hela världen? Drivs du av högt tempo och mycket intryck?
Vi har jobbet som Studiosupport för dig som vill hjälpa till att utveckla och effektivisera ett av världens mest kända marknadsföringspojekt.

Om tjänsten
Som studiosupport är du ansvarig för produktflödet under hela processen i skapandet av högkvalitativa bilder av heminredningslösningar. Bilderna används sedan i marknadsföringssyfte riktat mot hela världens befolkning.

Du monterar och levererar produkterna som behövs för uppdragen samt supportar fotografter och hjälper övriga projektledare med vad som krävs för att arbetet i studion underlättas för alla inblandade. Ni är alla ansvariga för att leverera enligt tidsplanen och ni rapporterar till Studio Manager.

Ni utgår från studion i Älmhult, men då arbetet även kan innefatta andra områden runt om i Sverige är det viktigt att du är flexibel och har körkort när du arbetar som Studiosupport.

Om dig
Vi söker dig som drivs av att arbeta under högt tempo och naturligt kan förhålla sig till viktiga tidsramar. Det krävs att du har god fysik och ständigt strävar efter att effektivisera.

För att utföra arbetet på bästa sätt är det en förutsättning att du värdesätter ett gott samarbete. Du visar respekt och lojalitet samt är ärlig och tydlig i din kommunikation mot dina kollegor.

Vidare ser vi att du klarar av att arbeta självständigt och komma med egna initiativ samtidigt som du är hjälpsam och uppvisar en service i världsklass.

Om du har intresse för marknadsföring, inredning, design eller media är det ett stort plus!

Viktigt för tjänsten är:
- God nivå av engelska i tal och skrift. Svenska är mycket meriterande
- God fysik och grundlig datakunskap
- B-Körkort

Det är även till fördel om du har tidigare erfarenhet av studio, butik, att montera möbler eller arbeta som assistent.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Studiosupport är ett konsultuppdrag med start till sommaren. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Anställningen är löpande och för rätt person finns även stora möjligheter till vidare uppdrag inom andra områden samt övertag för anställning direkt hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas till sommaren och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel via mindy.sawwel@adecco.se eller via +4673 684 7171
Observera att vi ej tar emot CV via mailen!

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Studiosupport/Assistent/Studio/Kommunikation/Älmhult/Montering/Möbler

HR-assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Referens:
ref-28934
Webbplats:
https://www.adecco.se/ansok?zlid=4E8B2BDD-0B69-4FCF-A262-292AC703B1A1&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2019-03-11
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb